Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Faliraki

Om Faliráki

Faliraki - opplev noen av Rhodos' beste strender
Faliraki er et klassisk sol- og badereisemål langs Rhodos' østkyst med et stort utvalg av underholdning. Her finner du også noen av øyas aller beste strender, som flere steder er langgrunne og perfekte for barnefamilier.

By- og strandliv
Om dagen tiltrekkes feriegjestene av de fire kilometer lange sandstrendene. Her kan man enkelt finne et passende område – uansett om det skal være barnevennlig, fylt med aktiviteter, eller mer fredelig og rolig. Etter en god dag byr området på en hyggelig restaurant- og bargate, hvor dere kan nyte en god, gresk middag eller en deilig forfriskning.

Bo rett ved stranden
Når man bor på østkysten av og ved Rhodos’ beste strender, synes vi også at man skal bo i nærheten av dem. Derfor har vi utvalgt noen gode strandhoteller, som enten ligger like ved stranden eller som har gåavstand til stranden.

Aktiviteter for alle aldre

Faliraki er både avslapning og aktiviteter. Prøv f.eks. minigolf, bowlinghallen, gokart-banen, for ikke å glemme et av Europas største vannland – Faliraki Water Park. Her kan man enkelt få én eller flere feriedager til å gå. Her er det også en liten og hyggelig fornøyelsespark, Luna Park, samt gode lekeplasser rundt om i området. Faliraki byr også på et livlig natteliv, hvis dere fortsatt har energi etter en lang dag i solen. Nattelivet foregår i to gater i sentrum, hvor barer og diskoteker ligger side om side. I Afantou finner du Rhodos sin eneste golfbane.

Rundt på Rhodos
Rhodos er opplagt for opplevelser. Besøk f.eks. Rhodos by, hvor spesielt den gamle bydelen byr på et vell av spennende severdigheter. Bli med til Akropolis eller bli med på båttur utenfor kysten. Dere kan også leie en bil og kjøre på oppdagelse litt vekk fra byen. Her kan dere enkelt komme tett på det greske hverdagsliv.

Transfer
Det tar ca. 30 minutter å kjøre fra lufthavnen til det første hotellet i Faliraki.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Rhodos

Spennende serverdigheter og pulserende byliv
Populært feriested like ved Rhodos by
Badeby, perfekt for snorkling og dykking
Små badestrender og fine badebukter

Del webadressen via epost.