Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Tolo

Om Tolo

Tolo – ferie like i vannkanten

Tolo ligger med all sin sjarme og greske hygge på halvøyen Peloponnes i det sørlige Hellas. Her kan du oppleve autentiske ferieliv fra sin skjønneste side.

Det lokale liv like ved vannet

I Tolo kan du bo like ved vannkanten og nyte det gode ferieliv. Hver morgen seiler fiskerne ut fra den lokale havnen for å fange dagens fisk til de lokale taveraene. Liker du fiskeretter er du kommet til rett plass. I den hyggelige hovedgaten finner du alt du trenger. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker. Her kan du nyte livet i et stille og rolig tempo – helt perfekt for en avslappende ferie. 

Avslappende strandferie

På stranden kan du slappe av. Det krystallklare vannet gir deg garantert lyst til en dukkert, mens solen stråler steiker fra en skyfri himmel. Her passer det også å ta med barn. Strendene her er meget barnevennlige, og man må langt ut før det blir dypt.

Om Tolo
Tolo har i mange år værrt forbeholdt de lokale grekerne, som selv har elsket å holde ferie her - og det forstår vi veldig godt! På flere hoteller bor man bokstavlig talt like i vannkanten, og byen er full av herlig feriestemning og autentisk liv. 

Transfer
Det tar ca. 2,5 timer å kjøre fra Athen Lufthavn til det første hotellet i Tolo. 

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Peloponnes

By med mye historie og fine strender

Del webadressen via epost.