Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Villaferie

Om villaer

Villaer på Kreta - det opplagte valg for en fantastisk ferie!

Forestill deg å stå opp under Sydens sol, trippe ut på terrassen eller ta en dukkert i bassenget, sammen med de du er glad i! Det kan du hvis du velger villaferie med Solia. Her får du kort sagt en helt privat ferie uten andre gjester enn dem du selv har invitert med på ferie. Det er kvalitetstid på sitt beste.

Hos Solia har vi nå lansert noen villaer på Kreta, hvor du kan få den perfekte, private ferie i rolige omgivelser. Her er det tid til ren familie- eller vennetid, ren avslapning og akkurat det du drømmer om. For når du bor i en villa, så kan du forme ferien akkurat slik du vil – det er nemlig ingen andre på «hotellet».

Dropp All Inclusive og lange køer ved buffeten, dra heller på det lokale markedet. Når du bor i en villa, bor du som oftest også i mer lokale omgivelser. Snapp med deg lokale råvarer hjem og kokkeler mens barna bader i bassenget – som de selvfølgelig har helt for seg selv. Det betyr at de kan leke og plaske så mye de vil, uten at de forstyrrer andre – og du kan lene deg tilbake på solsengen med en god bok. Det er uendelige muligheter og igjen bestemmer du selv hvordan ferien din skal være.

Når du reiser på ferie i en med Solia, har du selvfølgelig alle pakkereisens fordeler. Det betyr at du er dekket av pakkereisegarantien. Du kan også alltid kontakte våre skandinavisktalende reiseledere, dersom det er noe du er i tvil om.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.