Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Rethymnon

Om Rethymnon

Rethymnon - ekte gresk atmosfære
Rethymnon er en autentisk liten by på Kreta, med en sjarmerende blanding av nytt og gammelt. Like utenfor hjertet av byen er det en 10 kilometer lang sandstrand, der krystallklare bølger skvulper inn. Om sommeren er byen en pulserende feriedestinasjon som tilbyr noe for enhver smak.

En fascinernde og gammel kultur-by
Den gamle havnen, festningen og den fascinerende gamlebyen med smale smug, er godt bevarte minner fra venetiansk tid. Her er det mye å utforske i bakerier, tavernaer og moderne, små butikker. Rethymnon tilbyr noe for enhver ferierende – fra historie til strandliv og shopping.

På Kreta er fortiden fortsatt tilstede. Den første høykulturen i Europa – minoisk kultur, stammer fra Kreta og er oppkalt etter kong Minos. Gjennom kulturens storhetstid ble det bygget flere store palasser rundt omkring på Kreta. I følge en legende bygget Minos et labyrintpalass ved Knossos – det største arkeologiske stedet på Kreta. Knossos er fortsatt en av de mest populære severdighetene i Hellas. Den gamle kulturen og dens tusen myter er fortsatt synlig for turister i dag. I Rethymnon kan du føle på den autentiske, greske atmosfæren.

 

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.