Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Moderne leiligheter
 • Gåavstand til stranden
Utsolgt

Hotel Sunrise Village

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Moderne leiligheter
 • Gåavstand til stranden
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser
 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Familievennlig leilighetskompleks
Sunrise Village er et familievennlig leilighetskompleks beliggende i Platanias på Kreta. Med kun 65 moderne leiligheter og et velfungerende All Inclusive-program, sørger familien som eier stedet for at alle gjestene får en god ferieopplevelse. Dette er et hotell som mange kommer tilbake til.

Hotellet ligger i den øvre delen av Platanias, som er et fint og rolig område. Det er gåavstand til sentrum av byen via en mindre landevei. I sentrum finner du den lange hovedgaten hvor det er mange restauranter, barer og shoppingmuligheter. Stranden ligger heller ikke langt unna, og kan sees fra de fleste leiligheter som ligger i 2.etasje.

Det finnes et herlig bassengområde med barnebasseng og solsenger, som ligger sentralt på hotellet. Ved bassenget er det en poolbar hvor du kan kjøpe forfriskninger. De fleste av hotellets gjester er fra Skandinavia. Videre finnes det lekeplass for de mindre, og fra tid til annen arrangeres det underholdning. I perioden 1/6 - 31/8 er det underholdning de fleste kvelder. Det er også gratis WiFi over hele hotellet.

Oppholdet på Sunrise Village er med All Inclusive.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 65
Avstand til sentrum 12 km, Chania
Avstand til strand 450 m
Badehåndklær Mot betaling
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Bassengbar Ja
Bussholdeplass 200 m
Byggeår 2001
Bytte av håndklær, pr uke 3
Etasjer 3
Familievennlig Ja
Fitness-senter/Treningsrom Nei
Føner Ja
Heis Nei
Internett Ja
Kjøleskap Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 550 m, Platanias
Rengjøring pr. uke 6
Renovert 2015
Resepsjon Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 2
Svømmebasseng Ja
Tilgang til vaskemaskin Ja
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Her bor du i studioleiligheter bestående av ett rom, som er et kombinert sove- og oppholdsrom, med bad/toalett, samt balkong/terrasse. Leiligheten er utstyrt med en kjøkkenkrok med kjøleskap, vannkoker, TV, aircondition (ca 36 Euro per uke) og en safe (ca 14 Euro per uke). Maks. 3 voksne. Det er oppredning til 3.person. De fleste leilighetene er i første etasje.

2-romsleilighetene er innredet og utstyrt som i studioleilighetene, med her får du separat soverom. Her er det dermed to rom med plass til maks. 3 eller 4 voksne, avhengig av valgt romtype. Maks. 4 voksne + 1 barn. Oppredning til 3., 4. og 5.person. De fleste leilighetene ligger i første etasje.

Det finnes to 2-romsleiligheter hvor soverommet er i 2.etasje, hvor det er et ekstra bad/toalett, samt en ekstra balkong. Det er dermed to balkonger og to bad/toaletter i disse leilighetene. Maks. 4 voksne + 1 barn. Oppredning til 3., 4. og 5.person. Disse er plassert i 2.etasje i bygningen, og har skrånende havutsikt.

Annen informasjon:
Det er barnerabatt for barn under 12 år som bor med to fullt betalende personer.
Det kan leies babyseng som passer for spedbarn mellom 0-2 år, for ca. 20 Euro per uke. Dersom man bor maks. antall personer i leilighetene, kan det bli vanskelig med å få plass til en babyseng i tillegg.

Adresse
Kambos Platania, 73014 CHANIA PLATANIAS
Tlf.: 2821083640
www.sunrise.com.gr
INFO@SUNRISE.COM.GR

All Inclusive

Måltider
Frokost:
Kl. 08.00 – 10.00
Lunsj:
Kl.13.00 – 14.00
Middag:
Kl. 19.00 – 21.00

Alle måltidene serveres fra buffeten i restauranten, hvor det er minst tre retter som er spesielt laget til barn. Dersom man har glutenallergi, tar hotellet gjerne hensyn til dette. Bare husk å gi beskjed ved bestilling, slik at dette kan sendes med bestillingen til hotellet. Man kan få rundvisning i buffeten ved ankomst sammen med kokken, slik at han kan vise hvilke ting man kan spise og hva man skal unngå.

Merk; dersom man ankommer hotellet ved seneste avgang, er det snacks i restauranten.

Mellommåltider
Snacks:
Kl. 10.00 – 18.00
Is:
Kl. 10.00 – 22.45

Drikkevarer
Lokalt produserende varer
(f.eks. brus, juice, saft, vand, lokal alkohol, drinker, vin, øl, kaffe og te): Kl. 10.00 – 22.45

Viktig informasjon
Drikkevarer og mellommåltider som ikke fremgår i All Inclusive-programmet, er mot betaling. Merk at hotellets ytterligere fasiliteter ikke er en del av All Inclusive-programmet. Hotellet kan uten varsel endre skjenkingssteder, tider og utvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter ved utsjekkingen.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.