Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Leiebil

Bestill og betal leiebilen allerede nå

Leiebil kan du med fordel bestille samtidig som du bestiller reisen. Da får du nemlig benytte deg av våre spesialpriser og du er garantert å få den leiebilen på reisemålet som du ønsker deg. Det går også an å leie bil på destinasjonen etter ankomst, men da kan vi ikke garantere at det er biler tilgjengelig. Prisnivået er også oftest høyere når man bestiller leiebil der nede sammenlignet med forhåndsbestilling hjemmefra!

Informasjon

Minimumalder for å være fører av leiebil er 21 år, og man må minst ha hatt førerkort i to år. Alternativt 23 år og man må minst ha hatt førerkort i ett år. Vær oppmerksom på at du må opplyse om ditt bank-/kredittkortnummer som sikkerhet for eventuelle ekstra bensinkostnader og egenandel ved en eventuell bilskade.

Ekstra sjåfør og evt. barnesete er inkludert i leieprisen.

Bilutleieselskapet heter Kreta Rental.

Leveranse/ henting

Ved bestilling må du gjøre oppmerksom på om du ønsker å få bilen levert til flyplassen ved ankomst eller til ditt hotell, samt hvilket klokkeslett du ønsker bilen levert. I noen tilfeller blir bilen levert på bilfirmaets nærliggende kontor. I så fall blir du møtt og hentet av bilfirmaets representant på flyplassen eller på hotellet.

Hjelp på reisemålet

Ved bestilling av leiebil anbefaler vi at du har en fullgod reiseforsikring

Biltype

Gruppe

Antall pers.

AC

Citroën Saxo eller lignende

B

4

Ja

Fiat Punto eller lignende

C

5

Ja

Del webadressen via epost.