Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Fantastisk utsikt
 • all inclusive
 • flott bassengområde
 • gratis wifi

Panorama Hotel

4
Her får du
 • Fantastisk utsikt
 • all inclusive
 • flott bassengområde
 • gratis wifi
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Aircondition
 • Svømmebasseng
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

Flott 4-stjerners hotell med en unik utsikt over Chania-floden og Thordorou øyene
Panorama Hotel tilbyr et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. I resepsjonsområdet finner dere et stort og pent innredet sitteområde med en bar, samt en buffé-restaurant. Det er Wi-Fi tilgjengelig både i fellesarealer på hotellet og på hotellrommene.

Bassengområdet er stort med en fantastisk utsikt. Her finnes det to svømmebassenger, et stort basseng og et for barn, adskilt med en gangbru. Dere finner også en solterrasse med solsenger og parasoller, i tillegg til utlån av badehåndklær. Bassengbaren, Almyra, er ideell når en nyter dagen ved bassenget eller ønsker å ta en drink før middagen.

Hotellets hovedrestaurant, Symposium, tilbyr buffémåltider og en a la carte-meny. Under måltidet kan dere nyte den nydelige utsikten over byen, Chania. Restauranten tilbyr også meny for dem med spesielle behov - dette må dog bestilles på forhånd. Utover dette tilbyr restauranten en snackbar, samt en buffé som egner seg spesielt for barn.

Panorama Hotel tilbyr også treningsfasiliteter, og et spa hvor dere kan nyte en rekke kroppsbehandlinger, som er avslappende for kropp og sjel. Her finnes det også frisør- og skjønnhetssalong. I frisørsalongen tilbys det hårklipp og styling, mens i skjønnhetssalongen tilbys det forskjellige ansikts- og skjønnhetsbehandlinger.

For barn finnes det både barnebasseng, en lekeplass og et spillrom. Andre aktiviteter er bordtennis, biljard og tennis for å nevne noen.

Ikke langt fra hotellet er det en gangbru som tar dere over veien til en koselig strand. Her finner dere strandbaren, Nissi Beach Bar. Vi vil informere om at snacks og drinker her ikke er inkludert i All Inclusive-tjenesten.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Badehåndklær Ja
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Bytte av håndklær, pr uke 3
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Hage Ja
Heis Ja
Rengjøring pr. uke 7
Resepsjon Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Skjønnhetssalong Ja
Snackbar Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:
På Panorama Hotel bor dere i fine rom i eldre stil. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, minibar og enten balkong eller terrasse. Badet har både badekar og en hårføner. Rommene ligger i hovedbygningen på hotellet med direkte tilgang til alle fellesarealene. I tillegg har hotellet såkalte Panorama-rom nedenfor hovedbassenget. Disse kan ikke reserveres online.

Pensjon:
På Panorama Hotel får du All Inclusive med i prisen, slik at du ikke trenger å tenke på feriebudsjettet. All Inclusive-tjenesten inkluderer frokost, lunsj og middager, samt drikkevarer, alkoholfrie og alkoholholdige (lokale), og lette mellommåltider. 

Annen informasjon:
Det er verdt å merke seg at det ikke er en selvfølge at man får lov til å invitere gjester inn på hotell som tilbyr tjenester hvor alt er inkludert. Det varierer hvor strenge hotellene er med dette, så det er smart å spørre i resepsjonen før en inviterer gjester inn i dette hotellområde også.  

Det er gode ​​fasiliteter for funksjonshemmede hvor gratis, privat parkering er tilgjengelig på stedet. Den livlige byen Chania ligger 6 km fra hotellet og Chania-flyplass ligger i underkant av 30 minutters kjørsel unna.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.