Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Agii Apostoli

Om Agii Apostoli

Agii Apostoli - bo barnevennlig nær Chania
Under fem kilometer fra Kretas berømte Hovedby Chania, ligger Agii Apostoli - det perfekte valg hvis dere vil nyte noen av øyas beste strender. 

Barnevennlig og lekkert
Agii Apostoli er mest kjent for sine vakre og barnevennlige strender, som ligger beskyttet i tre små bukter. Den gylne sanden og de barnevennlige strendene tiltrekker mange turister hvert eneste år. Har kan dere enkelt tilbringe en avslappende ferie. Den mest kjente stranden er Chrissi Akti, som betyr "den gylne strand"- et navn som passer rimelig godt. Byen har også et fint utvalg av restauranter, kaféer og barer. Hvis dere ønsker mer byliv, ligger Chania kun en liten kjøretur unna. En del av Agii Apostoli er også naturbeskyttet, og derfor er det flere grønne områder i byen.

Opplev Chania
Mange mener at man ikke har vært på Kreta med mindre man har besøkt Chania. Hovedbyen, Chania er full av gresk sjarme. På havnen ligger det hyggelige tavernaer, og i byens gater finnes det mange flotte butikker - både nasjonale og internasjonale. Dra også for å se den venetianske borgen i den gamle bydelen, samt det berømte fyrtårnet - et enkelt besøk i Chania er sjelden nok. 

Kretas mange severdigheter
Ønsker dere opplevelser og utflukter på ferien deres, er det masse å gjøre på Kreta.
Besøk f.eks. det 4 000 år gamle Knossos-palasset eller opplev Samaria-kløften,
som er en av Europas lengste og flotteste kløfter. 

Transfer
Det tar ca. 35 minutter å kjøre fra flyplassen til det første hotellet i Agii Apostoli.

Se også de andre områder på KretaChaniakystenAgia MarinaPlataniasKato StalosRethymnon og Kalives

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.