Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Korfu

Om Korfu

Korfu – betagende natur og lekre sandstrender
Reis til Korfu – en av Hellas sine vakreste og grønneste øyer. Den lille grønne øya i Det Joniske hav byr på utallige solskinnstimer og lekre strender. Selv om Korfu er en liten øy, så kommer du ikke til å kjede deg! Den greske ferieøya har nemlig mange opplevelser å by på, samt spennende historie og kultur. I Korfu By finner du en spesiell miks av forskjellige kulturer, noe som vitner om alle de ulike erobringene som øya har hatt gjennom tidene.

Strendene på Korfu
Korfu er velsignet med nydelige sandstrender med den bløteste sanden. Dette er garantert et trekkplaster for turister som hvert år besøker øya. På Korfu finner du et vell av strender, hvor alle og enhver har noe forskjellig å by på. For eksempel finnes det strender som er egnet for deg som bare vil helt ned i gir og nyte solens varme stråler, mens dersom du vil kjenne adrenalinnivået pumpe løs i kroppen, finnes det også strender med et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter.

På oppdagelse i Korfu by
Dersom du får bruk for en liten pause fra saltvann og sand mellom tærne, så er Korfu by virkelig verdt et besøk. Byen likner ikke en hvilken som helst annen gresk by, men bærer i stedet preg av både engelsk, italiensk og fransk kultur i en middelhavsarkitektur som oser av sjarme. Her kan du slentre rundt i de brosteinsbelagte gatene, omgitt av pittoreske klipper, spise på en av byens mange små restauranter, eller snuse rundt i byens små butikker.

Den gamle festning
Hvis du vil dykke lenger ned i Korfus historie, bør du ta turen forbi Den gamle festningen. Den gamle festningen ligger på en klippetopp i den østlige delen av Korfu og er ruiner av en gammel festning, som hadde som formål å beskytte Korfu mot angrep.

Vakker natur
Korfu er spekket med frodig natur, store sitrustrær og kuperte olivenlunder. Hvis du pakker med deg turskoene eller leier en bil eller sykkel, kan du ta turen opp på Korfus høyeste fjell, Pantokrator. Uansett hvilket transportmiddel du velger, vil du på vei opp møte på flere små, tradisjonelle greske landsbyer. På toppen av fjellet kan du nyte den enestående panoramautsikten over Korfus vakre landskap og kyster.

Billeie, scooter eller sykkel
Hvis du ønsker å se litt mer enn de stedene du kan nå til fots eller i buss, kan det være en god idé å leie bil, scooter eller sykkel. På den måten får du frihet til å selv bestemme når og hvor turen går hen.

Været på Korfu
I sommermånedene er været stort sett alltid fint, og temperaturen kan lett snike seg opp på 27 grader.

Vår service
Når du reiser med Solia til Korfu, bestiller du en fleksibel pakkereise. Dette innebærer at du flyr med rutefly, og kan derfor selv bestemme når og hvor lenge du vil feriere på Korfu. Det kan være alt fra en langhelg til flere uker, alt ettersom det passer deg. Det er ikke skandinavisktalende reiseledere på reisemålet, men du kan alltid kontakte Solia, dersom det skulle oppstå utfordringer eller spørsmål i løpet av din reise. 

Finn reise til Korfu

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7

Hoteller

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet