Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Athen

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Athen/Athens Riviera.
Se bilder og video her >

Været

Finn temperatur og værutsikter for hele året for din reise. 
Se været her >

Om Athen

Storbyferie i Athen - opplev stolt historie og kulturskatter

Athen er en meget spennende og flott by med stolt historie og kulturskatter som virkelig bør oppleves. Den greske hovedstaden er en storby som har gått under ferieradaren for de fleste nordmenn i mange år. Nyt ferien din her og utforsk byen allerede i det du åpner hotelldøren. 

Første gang du er i Athen er et besøk på Akropolis selvsagt, og et av de høydepunktene du ikke kan gå glipp av. Mens vi her i nord var et primitivt stammefolk, diskuterte athenerne allerede demokrati og hadde store kunnskaper om datidens medisin og naturvitenskap. 
Utover spennende, historiske attraksjoner – som Athen kryr av, er det selvfølgelig også mange gode restauranter og butikker verdt å besøke. Derfor behøver ikke ferien din kun å handle om historie. Etter en lang dag gatelangs og før en god middag, anbefaler vi at du finner et hotell eller bar med takterrasse, hvor du kan se solnedgangen over Akropolis. Det er et minne for livet! Vi vil påstå at Athen på mange måter er en moderne storby med alt du kan drømme om!

Athens Riviera
Nyt en fantastisk ferie ved Athens Riviera. Her bor dere enten midt i Athen eller i områdene like i nærheten, slik at dere enkelt kan oppleve Athen på deres ferie.

Ikke langt fra Athen, ligger også mange andre spennende områder, hvor det er opplagt at du kan nyte en deilig ferie.
Her finner du hoteller som f.eks. har flere ulike fasiliteter, men som også har god beliggenhet slik at du enkelt kan dra inn til byen og besøke alle dens severdigheter.
Glyfada er et av de kjente områdene hvor du kan ta metroen til Athen. Det gjør at du får den perfekte kombinasjonen av badeferie og storbyopplevelser i en og samme ferie.

Athens største opplevelser
Når du ferierer i eller nær Athen, er det selvfølgelig noen severdigheter som du bare ikke kan gå glipp av.
Den største av dem er selvfølgelig Akropolis, men det er også mange andre du bør oppleve. Gå en tur i Plaka-området som er den eldste og kanskje flotteste bydelen i hele Athen. På hvert gatehjørne ligger også små, hyggelige restauranter med herlig gresk stemning. Besøk også Syntagma-plassen, som er byens sentrum og hjemstedet for byens president og parlament.

Finn reise til Athen

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 12
  • 14