• Paris

Bilder og video

Bli inspireret av bilder og video fra Paris.

Se biler og video her >

Været

Finn temperaturer og værutsikter hele året for din reise. 
Se været her >

Om Paris

Opplev Paris - en av de mest besøkte byene i verden

Reis med oss til Paris, så skal du selv få erfare hvorfor det er en av de mest besøkte byene i verden. Det er den perfekte kombinasjon av spennende opplevelser og ren nytelse, som gir byen et helt unikt tempo som er få storbyer forunt.

Eiffeltårnet, Mona Lisa og mye mer
En ting er i hvert fall helt sikkert - hvis dere reiser til Paris vil dere aldri kjede dere. Byen byr på mange kjente attraksjoner, der den mest berømte er Eiffeltårnet. Bygningen ble reist i 1889 og er i dag uten tvil et ikon for den spennende byen. Nyt synet av det spektakulære byggverket eller ta heisen helt til toppen for å nyte utsikten. Det er en veldig spesiell opplevelse.

Men Paris er så mye mer enn Eiffeltårnet. Byen byr også på den berømte triumfbuen, det verdenskjente museet, Louvre - der Mona Lisa henger - og selvfølgelig Notre Dame. Mange velger også å gå en tur langs Champs Èlysées, som er den mest kjente gaten i Paris. Begynn ved Triumfbuen og beveg deg mot Concorde plassen - en spasertur på ca. to kilometer. På veien vil du passere mange butikker og restauranter, i tillegg til den amerikanske ambassaden og Presidentpalasset. Gaten er selvfølgelig også kjent fra sykkelrittet Tour de France, som avsluttes nettopp her.

Spise ute
Det franske kjøkkenet er verdenskjent og uten tvil et godt bekjentskap å gjøre seg når man befinner seg i Frankrike. Her er det alt fra eksklusive restauranter til bistroer og brasserier - og vi må ikke glemme de mange kafeene som ligger på hvert gatehjørne. Len deg tilbake, nyt en kopp kaffe eller et glass vin, og se livet som beveger seg i gatene. Dette kan fort bli favorittminnet fra ferien i Paris.

Shopping i verdensklasse
Hvis du spør en moteinteressert om hvor du bør reise for å shoppe, vil du utvilsomt få Paris som et av svarene. Storbyen huser både kjente designere og motehus, og nye stjerner bygger seg ofte opp i Paris’ gater. Chanel er kun et av navnene dere kan ta med dere hjem hvis man reiser til Paris for å shoppe. Hvis det er merker som interesserer dere, må dere også besøke området rundt Montaigne avenue. Vi anbefaler også å dra på markeder eller besøke Bastillen hvor det er mange ‘up and coming’ designere som starter sin karriere. Kanskje finner dere også et kupp dere kan ta med dere hjem. I Operakvartalet er det også stormagasiner som absolutt fortjener et besøk.

Transport i Paris
Paris oppleves uten tvil best til fots. De hyggelige gatene og små plassene skaper den rette stemningen for storbyferien. Hvis dere vil legge større avstander bak dere kan dere også ta metroen og S-toget. De fleste velger som regel å kjøpe tre- eller femdagers billett, så man kan kjøre så mye man vil.

Når du vil, så lenge du vil
Når dere reiser til Paris med Solia bestemmer dere selv hvor lenge dere vil være borte. Vi tilbyr nemlig fleksible reiselengder, slik at dere kan reise så mange dager som passer for dere. Paris er ypperlig for en langweekend, men byen kan også fylle flere uker med opplevelser. Flytiden er kort og tar kun drøye to timer. Hvis dere reiser med Solia er dere også dekket av pakkereiseloven som gir dere trygghet fra start til slutt.

Våre tjenester og turistskatt
Når du reiser med Solia til London bestiller du en fleksibel pakkereise. Det er ikke skandinavisktalende reiseledere på destinasjonen, men dere kan alltid kontakte Solia på vår servicetelefon hvis det oppstår spørsmål eller utfordringer i løpet av reisen.

Myndighetene i Frankrike pålegger alle turister en turistskatt som betales direkte til hotellet man bor på. Det gjelder alle over 12 år og tilsvarer 1-3,5 euro pr. person pr. natt. Dette avhenger av hotellets offisielle kategori.

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 3
  • 7
  • 10

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet
Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie