Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Nice

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Nice.

Se bilder og video her >

Været

Finn temperaturer og værutsikter hele året for din reise. 
Se været her >

Om Nice

Nice – En malerisk storby

Byen Nice ligger på den franske Riviera Provence-Alpes-Côte d'Azur og byr på et solrikt og temperert klima året rundt. Dermed tiltrekker byen seg også besøkende fra alle verdenshjørner. Byens magiske lys og den bløte duften av pinjetrær kan forføre de fleste. Så hvis du har en «hang» til by- og kaféliv med strand og natur i nærheten, og samtidig ønsker å kunne utforske flotte, gamle bygninger og spennende museer, så er Nice et perfekt valg for deg.

Stranden i Nice
Den maleriske byen Nice er aller mest kjent for sin luksuriøse strand, hvor mange av hotellene har sitt eget private strandområde. Her kan du både leie solsenger og parasoller, og du kan kjøpe mat og drikkevarer. De fleste steder tilbyr servering ved solsengene, så du behøver ikke en gang å reise deg opp. Du kan også finne strandområder som ikke er eid av et hotell.

Severdigheter i Nice
Nice kjennetegn er uten tvil den berømte promenaden Promenade des Anglais, som strekker seg langs bukten. Promenaden summer av liv både dag og kveld, hvor lokale og turister nyter den gode stemningen og den vakre utsikten. Ved promenaden ligger det verdenskjente Hotel Le Negresco, hvor du kan sette deg opp i baren og nyte en av de mange velsmakende drinker. Prisene er dog litt i det øvre prissjiktet, men til gjengjeld så kan du nyte en fantastisk million dollar-utsikt over havet.

Mens du oppholder deg i Nice, må du ikke glemme å ta en tur til den gamle bydelen, Vieux Nice. Gamlebyen er en labyrint av små, snirklende gater, og bydelens utseende har nesten ikke endret seg siden 1700-tallet. Her kan du godt pakke bykartet vekk, og i stedet kikke opp og nyte stemningsfulle rekker av vask til tørk, og de falmende fresco-malte skiltene på de litt slitte murene.

I Nice finner du også en av de største og flotteste ortodokse kirker utenfor Russland. Kirken heter St. Nicholas Katedral og ble bygget til ære for en adelig russer.  St. Nicholas Katedral blir i dag ofte brukt som kirke og er mye besøkt av både turister og lokale.

Restauranter og natteliv
Man kan på ingen måte sette noen finger på restaurant- og nattelivet i Nice. Her er det nemlig spekket med fantastiske restauranter med kokkekunst fra hele verden. På markedsplassen, Cours Saleya, finner du et vell av gode fiskerestauranter, og her anbefaler vi en god skalldyrsanretning. I Nice finner du samtidig et spesielt livlig natteliv, og unge mennesker fra hele verden valfarter til byen for å besøke en av de mange eksklusive klubber. Er du ikke opptatt av høy musikk og dansende mennesker, kan du også finne flere hyggelige barer, hvor både musikken og tempoet er litt lavere.

Shopping i Nice
Shopping i Nice er noe du ikke må gå glipp av. I Nice finner du et helt fantastisk tilbud av butikker med alt det du kan ønske deg. Byen er nok mest kjent for sine merkevarebutikker, men her finnes det også et stort utvalg av butikker hvor prisene er litt mer overkommelige. Nice er samtidig spekket med spesialbutikker, og i den gamle bydelen kan du også finne markeder, som selger både blomster, krydder og mye, mye mer.

Transport
I Nice kan du gå til med meste, men hvis beina er slitne, eller du vil lenger ut av byen, så kan du benytte deg av byens offentlige transport. Her er det både taxier, busser og trikker, som transporterer både turister og lokale rundt i byen. Du skal dog være oppmerksom på at de fleste busslinjer kanselleres rundt kl. 20.00. En litt morsom måte å se byen på er å ta en av de mange sykkeltaxiene.

Vår service
Når du reiser med Solia til Nice, bestiller du en fleksibel pakkereise. Det betyr at du flyr med rutefly, og derfor selv kan bestemme hvor lenge du vil feriere i Nice. Det kan være alt fra en helgetur til flere uker. Det er ikke skandinavisktalende reiseledere på reisemålet, men du er alltid velkommen til å kontakte Solia, dersom det skulle oppstå utfordringer eller spørsmål i løpet av ferien.
 

Hoteller i Nice

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 2
  • 3
  • 6
  • 7
  • 9
  • 13

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet