Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Luksushotell med strandbeliggenhet
 • Flere restauranter og barer
 • Velværesenter
 • Mulighet for All Inclusive

The Cove Rotana Resort

5
Her får du
 • Luksushotell med strandbeliggenhet
 • Flere restauranter og barer
 • Velværesenter
 • Mulighet for All Inclusive
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Mulighet for all inclusive
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Luksushotell med 600 meter lang strand i Ras Al Khaimah
The Cove Rotana Resort åpnet våren 2009. Dette luksushotellet ligger ved en 600 meter lang sandstrand i en vik ved Persiabukten i emiratet Ras Al Khaimah, ca. 8 km fra byen med samme navn. Hotellet består av 204 dobbeltrom og 78 villaer. 

Vi tilbyr opphold i moderne luftkondisjonerte dobbeltrom i en adskilt bygning til venstre for hovedbygningen (ikke i de bygningene som vender mot havet). De fint innredete rommene har TV, minibar, safe, vannkoker og telefon.

Hotellet har to utendørsbasseng og en lang og fin sandstrand. Det er også fasiliteter som velværesenter med treningsapparater, massasje, jacuzzi, badstu og ulike kroppsbehandlinger. Videre er det vannsportsenter og aktiviteter på stranden. 

Hotellet byr på flere fine restauranter og barer. Hovedrestauranten Cinnamon serverer internasjonale bufféer samt orientalske høydepunkter på en hyggelig terrasse med fin utsikt over havet. Basilico er navnet på restauranten med en litt mer middelhavsinspirert meny, med hovedvekt på det italienske kjøkken. Hotellets lobbybar heter Breeze. Her serveres te, kaffe, cocktails og lette småretter. I tillegg er det en restaurant og bar på bassengområdet og ved den fristende stranden.

På The Cove Rotana Resort ligger alt til rette for at du skal kunne nyte en helt unik luksusferie!

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Aircondition Ja
Antall rom 346
Avstand til sentrum 10 km Manar Mall
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Bassengbar Ja
Byggeår 2009
Etasjer 2
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Heis Nei
Restaurant Ja
Spaavdeling Ja
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
Vannsportseter Ja
WiFi Ja, gratis i fellesområder

Romtyper: 
Fine dobbeltrom med aircondition, TV, telefon,  safe, minibar, velutstyrt bad, balkong eller terrasse. 2 ordinære senger og 1 ekstraseng.

Mot tillegg: 
Halvpensjon, all inclusive, enkelrom.

Annen info: 
Lunsj eller middag 1. juledag er inkludert i prisen.

Middagsantrekk: Langbukser.

Avstand til Dubai: ca. 98 km (ca. 1 time).

På grunn av hotellområdets størrelse er transport med golfbiler tilgjengelig mellom hotellets rom og fasiliteter døgnet rundt.

Hotellet har en shuttlebuss som går til Dubai to ganger i uken. Det koster ca 100 AED per person. Gratis shuttlebuss till Manar Mall.

Alkoholholdige drikkevarer: 
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:

Mange hoteller i De forenede arabiske emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

All inclusive

Følgende er inkludert i prisen ved oppgradering til all inclusive:

Frokost-, lunsj- og middagsbufféer i hovedrestauranten Cinnamon.  

Ubegrenset med mat under måltidene, samt mineralvann, brus og husets vin, øl og sprit i bassengbaren samt i  hovedrestauranten 11.00-23.00. 

Te og kaffe servert i sammenheng med måltidene. 

Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.