Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Mye ferie for pengene
 • Strandbeliggenhet
 • Populært spa-område

Bin Majid Beach Resort

3
Her får du
 • Mye ferie for pengene
 • Strandbeliggenhet
 • Populært spa-område
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Strand
 • Svømmebasseng

Rimelig mellomklassehotell med utmerkede forhold for soling og bading 
Bin Majid Beach Resort har en flott beliggenhet rett på en 800 m lang, privat strand. På hotellet er det et stort bassengområde med integrert barnebasseng. Både ved bassenget og på stranden inngår solsenger og parasoller.

Ferien blir ekstra rimelig siden all inclusive inngår i prisen. I hotellets hovedrestaurant Oasis kan du spise internasjonale frokost-, lunsj- og middagsbufféer. Hele dagen kan du hente drikke i bassengbaren.

På Bin Majid Beach ResortBeach Resort blir du aldri rastløs, og hotellets mange fasiliteter gjør at du kan skjemme deg riktig bort. Hotellets spa-avdeling er en av Ras Al Khaimahs beste. Du kan holde deg aktiv med diverse fritidsaktiviteter. Her er det treningsrom, tennisbaner, volleyball og vannsport. På kvelden er det underholdning i form av musikk og magedans. For den som liker å holde seg våken er det også en nattklubb.

Hotellet ligger i et rolig område et stykke utenfor sentrum. Ca. tre km fra Bin Majid Resort ligger området Al Hamra med butikker og restauranter.

Hotellet passer deg som vil ha en rimelig og solsikker ferie på stranden. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 173
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 1998
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 2
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 3 km
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2012
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Dobbeltrom med aircondition, med balkong eller terrasse. Alle rom er utstyrt med minibar, telefon TV. Rommene har enten en king size seng eller to queen size senger. 2 ordinære senger og 1 ekstraseng. 

Dobbeltrom Premuim holder høyere standard enn de vanlige dobbeltrommene. 

Mot tillegg:
Enkeltrom, Dobbeltrom Premium

Annen informasjon:
Avstand til Dubai: ca. 98 km (ca. 1 time).

Avstand til sentrum:
Fra Bin Majid Beach Resort er det ca. 3 km til Al Hamra. Her er det et mindre shoppingsenter med butikker, restauranter, caféer samt supermarked. Til Ras Al Khaimah City (Manar Mall) er det 27 km.

Alkoholholdige drikkevarer:  
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i De forenede arabiske emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Adresse
Al Jazera Road, Ras al-Khamiah
De Forenede Arabiske Emirater

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.