Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Al Hamra Village Golf & Beach Resort

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Rimelig hotell rett ved golfbanen, halvpensjon inngår i prisen

Al Hamra Village Golf & Beach Resort har en fantastisk beliggenhet ved Al Hamra GC, en golfbane i verdensklasse. Hotellet tilbyr utmerkede forhold for avkobling og velbefinnende, med treningssenter, badstu og Spa-avdeling. På den engelskinspirerte puben er det kveldsunderholdning med levende musikk i en herlig atmosfære. Som gjest kan du også benytte søsterhotellet Al Hamra Residences fasiliteter, som strand, bassenger og tennisbaner. 

Hotellet passer spesielt for deg som vil bo behagelig med måltider inkludert i prisen. Halvpensjon inngår, og du har mulighet til å oppgraderes til all inclusive. Frokost- og middagsbufféer serveres i hotellets hovedrestaurant, og lunsj inntas på søsterhotellet Al Hamra Residence. Kjølende drikke kan du enkelt hente i strand- og bassengbar.

Hotellet ligger i området Al Hamra et stykke utenfor Ras Al Khaimah sentrum. Her ligger shoppingsentret Al Hamra Mall med butikker og supermarkeder. Til sentrum av Ras Al Khaimah tar  det ca. 20 minutter med taxi. Hotellet har gratis transport til Dubai én gang i uken (mås bestilles på forhånd), og reisen dit tar ca. 1 time.

Al Hamra Village Golf & Beach Resort er et rimelig alternativ som passer både barnefamilier og par. Hotellet passer også for den som vil kombinere sol og bad med et par runder på golfbanen. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 219
Avstand til sentrum 27 km.
Avstand til strand 500 m.
Badehåndklær Ja
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Byggeår 2005
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 1
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Golfbane Ja
Kaffe/te-koker Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 1,5 km.
Minibar Mot betaling
Oppvarmet basseng Ja
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2004
Resepsjon Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Snackbar Ja
Sprinkelseng Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
WiFi Ja

Romtyper:
Dobbeltrom og juniorsuiter med aircondition, utsikt mot bassenget eller golfbanen. Alle rom har dobbeltseng, TV, telefon, minibar, safe og balkong/terrasse. 2 ordinære senger samt 1-2 ekstrasenger. Halvpensjon inngår i prisen. 

Mot tillegg:
Enkeltrom, all inclusive.

Annen informasjon:
Avstand til Dubai: ca. 98 km (ca. 1 time).

Avstand til sentrum:
Fra Al Hamra Village er det ca. 1,5 km til nærmeste shoppingsenter. Her er det butikker, restauranter, caféer og supermarked. Til Ras Al Khaimah city (Manar Mall) er det 27 km.

Alkoholholdige drikkevarer: 
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i De forenede arabiske emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.