Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Al Hamra Residence

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Hotell i toppklasse med strandbeliggenhet og i nærheten av golfbane

Al Hamra Residence (tidligere Al Hamra Palace Beach Resort) er en ferieidyll for deg som prioriterer høy klasse og utmerkede sol- og bademuligheter. Her trives både voksne og barn! Hotellets beliggenhet ved stranden og det store bassengområdet gjør ferien behagelig for hele familien. Hotellet passer også deg som gjerne vil gå en runde på golfbanen i ferien. 

Hotellets private sandstrand brer seg ut nedenfor det fine bassengområdet og lokker med bading i Persiabukten og late dager på solsengen. Her er det solsenger og parasoller for hotellets gjester.

For de minste har hotellet en egen barneklubb og en stor lekeplass.

Hotellet har flere resturanter og barer med ulike stiler. I hovedrestauranten Sea Breeze serveres en variert buffé med internasjonale måltider. På stranden og med fantastisk utsikt over havet ligger den velrenommerte fiske-og skalldyrrestauranten Samakmak. I Marjan Pool Bar kan du bestille snacks og enklere måltider. På Al Hamra Residence inngår halvpensjon i prisen. Frokost og middag inntas i hovedrestauranten Sea Breeze. Du kan også velge å besøke restauranten på søsterhotellet Al Hamra Village. Det er mulig å bestille all inclusive.

Hotellet ligger i området Al Hamra et stykke utenfor Ras Al Khaimah Sentrum. Her ligger handlesenteret Al Hamra Mall med butikker og supermarkeder. I nærområdet ligger golfbanen Al Hamra GC som er i absolutt toppklasse. Det er ca. 20 minutter med taxi til sentrale Ras Al Khaimah. Hotellet tilbyr gratis transport til Dubai to ganger i uken (må bestilles på forhånd), og reisen dit tar cirka en time. 

Hotellområdet har to tennisbaner og treningsrom til fri benyttelse. På Al Hamra Residence bor du på første klasse!

 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Avstand til sentrum 27 km Ras Al Khaimah
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Barnebasseng Ja
Bassengbar Ja
Byggeår 2009
Etasjer 10
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Heis Ja
Lokalt sentrum 1,5 km Al Hamra
Restaurant Ja
Safe Ja
Svømmebasseng Ja
Tennisbane Ja
WiFi Ja, gratis i lobby, mot betaling på rom

Romtyper:
Romslige og moderne deluxe-suiter samt 2-romssuiter (1 soverom) eller 3-romssuiter (2 soverom) med 2 ordinære senger og 1-3 ekstrasenger. Alle rom har balkong/terrasse, TV, strykejern, hårtørker og minikjøkken.

Mot tillegg:
Enkeltrom, all inclusive.

Annen informasjon:
Avstand til Dubai: ca. 98 km (ca. 1 time).

Avstand til sentrum:
Fra Al Hamra Palace er det ca. 1,5 km til nærmeste shoppingsenter. Her er det butikker, restauranter, caféer og supermarked. Til Ras Al Khaimah city (Manar Mall) er det 27 km.

Alkoholholdige drikkevarer: 
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i De forenede arabiske emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.