Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Wyndham Dubai Marina

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Hotell med flott utsikt over Dubai Marina

Med sine 32 etasjer har Wyndham Dubai Marina en enestående utsikt over havet og marinaen. Det går en vakker promenade rundt marinaen, hvor de store og høye hotellene og enorme yachter ligger side om side. På den andre siden av marinaen ligger sandstranden Marina Beach, hvor hotellets shuttlebuss kjører gjestene om du ikke ønsker å spasere dit på egen hånd.

Metroen ligger i gåavstand fra hotellet, og tilbyr lett adgang til hele byen.

Om du setter pris på litt luksus bør du benytte deg av hotellets sauna og dampbad, eller bestille massasje (mot betaling). Man kan også gratis benytte seg av hotellets velutstyrte treningsrom. Hotellet har oppvarmet basseng. Det er ikke barnebasseng på hotellet, men maks. dybde i bassenget er 1,5 meter. I tillegg til bassengbar har hotellet også to restauranter og en loungebar/café. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Opholdet er med frokost, med mulighet for å bestille halvpensjon. Måltiderne serveres fra buffé i hovedrestauranten.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Avstand til sentrum 25 km
Avstand til strand 1,8 km
Bar Ja
Bassengbar Ja
Bussholdeplass 1,5 km metro
Byggeår 2015
Bytte av håndklær, pr uke on request
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Gratisbuss Ja
Heis Ja
Lokalt sentrum 2 km
Minibar Mot betaling
PRM-tilpasset rom Ja
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift av sengetøy, pr uke on request
Sprinkelseng Ja, må bestilles
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
Tilgang til vaskemaskin Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Superior room: Rom (ca. 26 m2) med bad/toalett, samt balkong. Fint sitteområde på rommet. TV, telefon, minibar (mot avgift, men med gratis kildevann), luftkondisjonering, safe og hårtørker. Kaffe/te-fasiliteter. Gratis wi-fi. Utsikt til marinaen og/eller havet.

Maks. 2 voksne + 1 barn (under 12 år). Det er ikke oppredning til barnet. Barnet sover i samme seng som de to voksne/fullt betalende personer.

Mot tillegg:
Halvpensjon.

Øvrig info:
Turistskatt 15 AED pr. natt pr. rom, som betales direkte til hotellet ved innsjekking eller utsjekking.

Barnerabatt:
Til barn under 12 år som bor med 2 fullt betalende personer.

Hotellet er velegnet for rullestolbrukere, da det har handikapprom (på forespørsel), og hotellet har adgang til alle fasiliteter med rampe eller heis.

Alkoholholdige drikkevarer:
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen. Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:
I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum da det finns flere. Vi har valgt å angi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mail da mange anser dem for å ligge i midten.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.