Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været i Dubai

Været i Dubai

Gjennomsnittstemperaturer i Dubai

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

24 25 28 33  37  39  41  41  39 36 31 26
14 14 17 20  23  26  29  29  26 23 18 15
23 23 23 25  29  31  32  33  32 31 28 25

 DAG  NATT   HAV

Dubai ligger på den sørøstlige delen av Den Arabiske halvøy, omgitt av hete ørkenområder ut til Den Persiske bukten. Dette skaper noen av de beste forutsetningene for et tørt og varmt klima. Dubai er også derfor et av de varmeste stedene dere kan feriere. 

Temperaturene er høye hele året og vi sender derfor forventningsfulle gjester til Dubai uansett hvilken måned det er. Dermed kan dere oppleve akkurat de ulike fasettene av været som dere foretrekker. 

Hete somre og varme vintre 

Været i Dubai er deilig og varmt uansett hvilken måned du velger å besøke De forente arabiske emirater. Desember og januar kan by på gjennomsnittstemperaturer på rundt 25 grader. Mange velger også nettopp å reise til Dubai i vinterhalvåret, fordi disse månedene er mest opplagte for sightseeing og andre opplevelser i området, noe som Dubai for øvrig er fullspekket med.

I sommermånedene er temperaturene veldig høye både om dagen og om natten. Gjennomsnittstemperaturen i juli og august er over 40 grader, og dermed kan man også oppleve dager hvor gradestokken viser enda mer.. Dersom dere ikke liker altfor høye temperaturer, kan dere med fordel legge ferien til Dubai på et annet tidspunkt i stedet.

De omkringliggende månedene er f.eks. ikke like varme, men allerede i slutten av mars er likevel gjennomsnittstemperaturen om dagen 30 grader. Dette varer helt frem til slutten av november.

Nettene er også varme og fra april til oktober kommer temperaturen sjelden under 20 grader. Høyest er de i juli og august med opp mot 40 grader i gjennomsnitt.

Været i Dubai innbyr til en dukkert

Det er ikke kun lufttemperaturen som gjør været i Dubai opplagt for badeferie. Dubai ligger som allerede nevnt ut mot Den persiske bukten. Denne bukten ligger avskjermet fra havstrømmene i det større farvann, og vannet holder derfor en god og stabil temperatur hele året.

Det er sjelden at havtemperaturen er under 23 grader og i høysesongen ligger den på litt over 30 grader! Dere kan derfor løpe rett ut i bølgen blå – noe dere garantert får lyst til midt i ørkenheten.

 

Del webadressen via epost.