Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Towers Rotana

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Moderne hotell av høy klasse sentralt beliggende i hjertet av Dubai

Det moderne hotellet Towers Rotana ligger langs Sheikh Zayed, den lengste veien i De Forente Arabiske Emirater. Veien er omgitt av skyskrapere og går parallelt med kysten ved Den persiske bukten. Her bor du i en vakker og avkoblende ferieatmosfære. Personalet passer på at du trives ved å gi deg førsteklasses service. Forutsetningen for å ta vare på helse og velvære er meget god. Du har tilgang til et velutstyrt helsesenter i nabobygget med treningsmaskiner og vekter. Her finner du også et utendørs svømmebasseng med solsenger på en tilstøtende terrasse.

Towers Rotana byr på en buffetrestaurant som er åpen hele dagen med mat fra hele verden, og tre barer. Hotellet kan til og med skryte av å ha en av Dubais beste restauranter, Teatro, hvor du kan få smaksopplevelser fra Japan, Kina, India, Thailand og Italia. Du kan oppgradere til halvpensjon.

 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 372
Avstand til sentrum 2 km
Avstand til strand 7 km
Bar Ja
Barnebasseng Nei
Byggeår 2000
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 30
Heis Ja
Kjøleskap Ja
Lokalt sentrum 0 m
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2011
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:

Lekre dobbeltrom med blant annet aircondition, satellitt-TV, bredbånds internett, telefon, minibar, safe og hårtørker. 2 vanlige senger og 1 ekstraseng.

Mot tillegg:

Halvpensjon

Beliggenhet:

Dette hotellet ligger nær verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, og verdens største kjøpesenter, Dubai Mall, der man bl.a. kan se det berømte og spektakulære fonteneshowet. Du kommer lettvint til hotellet ved å ta drosje eller metro. Nærmeste metrostasjon ligger noen minutters gange fra hotellet.

Annet:

Antrekk til middag er lange bukser.

Hotellet har gratis shuttleservice til Mall of Emirates og Dubai Outlet Mall.

Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:

Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:

Det er vanskelig å si hva som er sentrum i Dubai da det finns flere sentre. Vi har valgt å angi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mall, da mange anser disse steder for å ligge i sentrum.

*Avstand til strand:

Nærmeste strand er Jumeirah Beach Park.

Avstander i Dubai

Her er en oversikt over avstanden fra hotellet til de mest kjente stedene i Dubai.

Towers Rotana

Km

Burj Al Arab 15
Burj Khalifa/Dubai Mall 3,5
Dubai Marina 22
Flyplass 52
Jumeirah Beach Park 7
Mall of Emirates 14
Souk Madinat Jumeirah 15
The Palm 22

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.