Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Sheraton Jumeirah Beach Resort

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Barnebasseng
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Strand
  • Svømmebasseng

Hotell av høy klasse og med meget god service

Hvis du vil bo på et av de virkelig fine hotellene på Jumeirah Beach, har du et av de beste alternativene her. Sheraton Jumeirah Beach ligger rett ved den brede stranden og ved starten av "The Walk", som er en lang gågate med restauranter, kaféer og butikker. Det er heller ikke langt til Dubai Marina. 

Hotellets mest populære område er hagen som strekker seg ned mot den fine sandstranden, med et flott bassengområde. Her er det bassengbar hvor du kan kjøpe småretter og drikke, og nede ved stranden er det en strandbar. På hotellområdet er det forøvrig fire restauranter med forskjellige kjøkken. I tillegg til hovedrestauranten er det en italiensk, en kinesisk og en libanesisk restaurant.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 256
Avstand til sentrum 24 km
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 1996
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 11
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2004/2011
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:

Dobbeltrom med blant annet aircondition, TV, minibar, strykejern/strykebrettm, safe og WiFi. 
Frokost er inkludert.

Mot tillegg:
Enkeltrom, havutsikt, halvpensjon.

Beliggenhet:

Hotellet ligger i nærheten av Dubai Marina. Hotellet ligger ved Jumeirah Public Beach, langs fasjonable Jumeirah Bouleward Walk, som også kalles "The Walk". Her er det et meget stort utvalg av eksklusive restauranter, kaféer og butikker. 

Nærmeste metrostasjon ligger ca. 15 minutter fra hotellet, og det er meget enkelt å ta seg rundt med taxi.

Alkoholholdige drikkevarer: 

Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:

Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:

I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum da det finns flere. Vi har valgt å angi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mail da mange anser dem for å ligge i midten.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.