Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Fantastisk beliggenhet rett ved stranden
 • Den ultimate Dubai-opplevelsen
 • Imponerende utvalg av fasiliteter og aktiviteter
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel
 • Jebel Ali Beach Hotel

JA Jebel Ali Beach Hotel

4
Her får du
 • Fantastisk beliggenhet rett ved stranden
 • Den ultimate Dubai-opplevelsen
 • Imponerende utvalg av fasiliteter og aktiviteter
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Mulighet for all inclusive
 • Strand
 • Svømmebasseng

Få den ultimate Dubai-opplevelsen på dette flotte hotellet rett ved stranden
Dette flotte hotellet er det naturlige valg hvis du ønsker den ultimate Dubai-opplevelsen. På JA Jebel Ali Beach Hotel (tidligere JA Beach Hotel) har du den vakre palmestranden på ca. 800 meter, helt inntil bygningen. Hotellet har en egen privat strand som er lett tilgjengelig for hotellets gjester, hvor solsenger og parasoller er gratis. Her kan man tilbringe mange timer ved vannet og nyte full avslapning. Hotellet har også et stort bassengområde med basseng til både barn og voksne. Det finnes også et vannland beliggende ute i havet, som heter Ja Wibit Water Park. Entré koster ca. 40 AED per dag per person (All Inclusive-gjester kan benytte vannlandet gratis). La barna leke i hotellets egne barneklubb, mens du selv nyter de vakre og fredfylte omgivelsene. Og hvorfor ikke unne deg noe forfriskende i den deilige varmen? Ved bassengområdet er det to bassengbarer som serverer snacks og kald drikke hele dagen.

JA Jebel Ali Beach Hotel tilbyr alle fasiliteter som forventes på et firestjerners-hotell. Rommene er store, luftige og elegant innredet med velutstyrte bad. Pakk deg inn i en deilig badekåpe og slapp av på dette flotte hotellet. Hotellet er et luksushotell, perfekt for både barnefamilier og par, samt en vennegjeng.

Hvert rom på hotellet har en fenomenal utsikt og «Room with a view» får en helt ny betydning. Alle hotellets 231 rom har fin utsikt over den private marinaen, havet eller hotellets hage.

På hotellet finner du et toppmoderne spa som (mot avgift) tilbyr behandlinger i verdensklasse. Her kan du velge mellom 40 ulike behandlinger med innflytelse fra både øst og vest. Bli skjemt bort med en profesjonell behandling. Vil du prøve en annerledes opplevelse, er det mulighet til å få ridetimer på hotellområdet. Sett deg på hesteryggen og oppdag området rundt hotellet. Ellers kan vi anbefale hotellets egen 18-hulls golfbane for deg som vil spille golf.

JA Jebel Ali Beach Hotel er perfekt for en begivenhetsrik ferie, hvor du kan bli med på aktiviteter og koble helt av på dette familievennlige hotellet.

Oppholdet er med frokost, men det er mulig å kjøpe halvpensjon eller All Inclusive.

Ved kjøp av halvpensjon eller Al Inclusive, kan man enten velge frokost+middag eller frokost+lunsj. Opplys hotellet ved ankomst om hva dere helst ønsker. Drikkevarer til lunsj og middag er mot betaling. Måltidene serveres i hovedrestauranten «La Fontana», men middagen er det mulig å spise i «Ibn Majid Restaurant». Det er kun All Inclusive-gjester som kan nyte hotellets «dine-around konsept», hvor det er mulig å spise og drikke på 12 forskjellige steder. Les mer om dette i All Inclusive-programmet.

Fasiliteter
Hotellet har et stort tilbud av fasiliteter og aktiviteter både for barn og voksne. Det er blant annet underholdning dag og kveld, som arrangeres av hotellet. For de yngste barna, finnes det en lekeplass og en barneklubb (4-12 år, ikke norsk). For de litt eldre og aktive, finnes det minigolf, bordtennis, badminton, squash, petanque, 9-hulls golfbane, 4 tennisbaner (gratis, mot reservasjon), samt treningsrom (gratis å benytte). Dessuten er det mulighet for ridning på hest og kamel!

Dersom man ønsker avslapning og velvære, kan man benytte seg av hotellets imponerende spa-område, hvor det finnes sauna, dampbad, Jacuzzi, massasje-, ansikts- og kroppsbehandlinger, samt skjønnhetssalong. De fleste av fasilitetene er mot betaling, og reserveres på forhånd i resepsjonen. 

 

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Aircondition Ja
Avstand til strand 0 m.
Badstue Mot betaling
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Byggeår 1981
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 5
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Game room Ja
Golfbane Ja
Heis Ja
Jacuzzi Mot betaling
Kaffe/te-koker Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 20 km.
Minibar Mot betaling
Minigolf Ja
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2009
Restaurant Ja
Safe På rommet
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Ja
Squash Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
Tennisbane Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
Underholdning Ja
Volleyball Ja, strandvolleyball
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper
Fine dobbeltrom på ca. 30 m2 med hageutsikt og fransk balkong. På rommene er det aircondition, gratis WiFi, minibar (mot avgift), badekåper, komplett bad og safe. Det er mulig å kjøpe havutsikt mot tillegg.Her kan det bo to voksne og to barn. 

Superior-rom med havutsikt
Oppgradér oppholdet ditt og opplev den ikoniske utsikten over Dubai fra disse lekre Superior-rommene. De 60 m2 store rommene ligger i 5.etasje og har to balkonger med utsikt til både Persiagolfen, samt til hotellets eksklusive og private lystbåthavn. De romslige og lyse rommene er innredet i moderne stil med elegante og mørke tremøbler, et walk-in-closet, samt et lekkert bad med separat badekar og dusj. Du har dessuten fri adgang til fasilitetene i Peacock-loungen, som består av måltider, snacks og internasjonale aviser. 

Tilvalg
Dobbeltrom, havutsikt, fransk balkong
Familierom, hageutsikt, fransk balkong
Familierom, hageutsikt, fransk balkong

Beliggenhet
Dette hotellet ligger i utkanten av Dubai, i området Jebel Ali. Du kommer deg enkelt inn til Dubai sentrum med taxi eller hotellets shuttle service.

Avstand til sentrum
I Dubai er det vanskelig å definere hva som er sentrum, da det er flere. Vi har valgt å angi avstand til Burj Khalifa og Dubai Mall, da mange anser at de ligger i "sentrum".

Alkoholholdige drikkevarer
Vennligst vær oppmerksom på at ifølge lokale lover er det forbudt å servere alkohol på noen dager om året. Dette er selvfølgelig utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du derfor ikke kreve noen erstatning eller rabatt om dette skjer under ditt opphold. Dette forbudet varer som regel i 24 timer.

Depositum
Mange hotell i De Forente Arabiske Emirater tar et ddepositum samtidig med innsjekkingen. Hotellene foretrekker at du bruker ditt kredittkort eller kontokort. Depositumet tilbakebetales når du sjekker ut fra hotellet, men kan også brukes til å betale hotellregningen. Da tilbakebetalingen av depositumet skjer via lokale banker, kan det ta 4-6 uker innen pengene er tilbake på din konto, dette kan ikke vi kontrollere.
Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro), summen tilbakebetales i Dirham med en gang når du sjekker ut.

Annen informasjon
Hotellet tilbyr shuttle service til Dubai Mall, The Palm og Mall of Emirates.

Oppholdet i Dubai er på egenhånd. Solia har ingen guider på destinasjonen, men det er alltid mulig å komme i kontakt med Solia på vår servicetelefon.

All Inclusive (mot tillegg)

Flott All Inclusive-program hvor man kan spise og drikke i noen av hotellets 12 restauranter.
Her er det alt fra basseng- og strandbarer som serverer drikkevarer og snacks, til temarestauranter med forskjellige kjøkkener, som f.eks. italiensk, steak, tex-mex og seafood. Her er det noe for alle!

Måltider:
Frokost: 06.30 - 11.00
Lunsj: 12.30 - 15.30
Middag: 18.30 - 23.00
Mellommåltider: Kl. 12.30 – 23.00 - snacks ved bassenget og på stranden

Det serveres buffet i hovedrestauranten «La Fontana» som både har innendørs- og utendørs servering. Dessuten kan middagen inntas på "Ibn Majid Restaurant" og en rekke andre forskjellige restauranter. Noen av restaurantene har en spesiell meny som man kan velge fra, da de også har a la carte serveringer for øvrige gjester, som ikke har All Inclusive. Det er en god idé å reservere bord på de øvrige restaurantene.

Dresskoden er casual, sportstøy og badetøy er ikke tillatt, og for menn er det påkrevd med overdel med lange armer. I restaurantene skal man ikke ha på badesko eller slipperser. Pene sandaler og lukkede sko er akseptert.

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 02.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (f.eks. brus, juice, saft, vann, drinker/cocktails, lokal spri, vin, øl, kaffe og te)

Man skal være minimum 21 år for å kunne få servert alkohol.

Viktig informasjon:
Drikkevarer og mellommåltider som ikke fremgår av All Inclusive-programmet, er mot betaling. Merk at hotellets ytterligere fasiliteter ikke er en del av All Inclusive-programmet. Hotellet kan uten forvarsel endre i skjenkesteder, tider og utvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på avreisedagen ved utsjekking.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.