Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Holiday Inn Dubai - Al Barsha

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Barnebasseng
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Moderne cityhotell med flott beliggenhet og uslåelig service 

Holiday Inn Dubai - Al Barsha er et forholdsvis nytt hotell med meget høy standard og en utmerket atmosfære. Hotellet har sentral beliggenhet kun ca. 500 meter fra Mall of Emirates, et shoppingsenter med over 400 butikker, 70 restauranter og en innendørs alpinbakke! Aqua Adventure Park, de berømte palmeøyene, verdens mest luksuriøse hotell Burj Al Arab og Emirates Golf Club ligger heller ikke langt fra hotellet.

Etter en opplevelsesrik dag med utflukter og mange inntrykk, eller en avslappende dag ved bassenget kan gjestene velge mellom hotellet tre ulike restauranter med internasjonalt tilsnitt. I hotellets bar/lounge er det praktfull utsikt mot Dubais skyline. Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter som treningsstudio, skjønnhetssalong og badstue.

For at du skal sove så godt som mulig, tilbyr hotellet en egen putemeny. På Holiday Inn Dubai - Al Barsha bor du komfortabelt og kan nyte service i verdensklasse!

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 310
Avstand til sentrum 15 km
Avstand til strand 5 km
Badehåndklær Nei
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 2008
Bytte av håndklær, pr uke 6
Etasjer 6
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 500 m
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 6
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 6
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Delikate, luftkondisjonerte dobbeltrom med TV, telefon,wi-fi, safe og minibar.
2 ordinære senger og 1-2 ekstrasenger.

Dobbelrom Executive og suite = Oppgradert dobbeltrom av ekstra størrelse, luksuriøse toalettartikler, fine morgenkåper samt gratis wi-fi. Suitene er noe større enn Dobbelrom Executive.

Mot tillegg:
Dobbeltrom for bruk av én person, halvpensjon.

Beliggenhet:
Hotellet ligger i nærheten av Mall of Emirates, shoppingsenteret som er mest kjent for sin innendørs skibakke. Hotellet ligger i et av de nyere områdene Al Barsha, i vestre Dubai.

Det er enkelt å ta seg til hotellet med taxi eller metro. Nærmeste metrostasjon ligger noen få minutter å gå fra hotellet.

Annen info:
Middagsantrekk for herrer: Langbukser.

Hotellet tilbyr gratis shuttle-service til Jumeirah Open Beach. Transport må bestilles i resepsjonen en dag i forveien.

Alkoholholdige drikkevarer: 
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:
I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum da det finns flere. Vi har valgt å angi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mail da mange anser dem for å ligge i midten.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.