Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Grandeur Hotel

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Byhotell med svømmebasseng på taket

Med svært sentral beliggenhet i området Al Barsha finner du Grandeur Hotell.

Her er det gangavstand til det fantastiske shoppingsenteret Mall of Emirates, som i tillegg til sin velkjente innendørs skibakke også har over 400 butikker og 70 restauranter.

Dette hyggelige middelklassehotellet tilbyr gjestene moderne innredete dobbeltrom som er utstyrt med bl.a. TV, safe og minibar. Hotellets takbasseng er et naturlig samlingspunkt for hotellets gjester når de vil hvile seg etter en travel dag i byen.

Når du vil avslutte dagen med en god middag, tilbyr hotellet asiatiske spesialiteter i restaurant d`Fusion. Hotellet har en kaffebar som er åpen hele døgnet, og som serverer enklere internasjonale retter. Et trimrom.kan fritt benyttes av gjestene. Grandeur hotell passer godt for deg som ønsker et greit bosted med sentral beliggenhet når du reiser for å oppdage Dubai.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 125
Avstand til sentrum 16 km
Avstand til strand 5 km
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Nei
Byggeår 2008
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 8
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:

Dobbeltrom, 2 vanlige senger samt 1 ekstraseng.

Tillegg:

Enkeltrom, halvpensjon.

Beliggenhet:

Hotellet ligger nær Mall of Emirates, shoppingsenteret som er velkjent for sin innvendige skibakke. Hotellet ligger i et av de nyere områdene Al Barsha, i vestre del av Dubai.’

Du kommer greit til og fra hotellet med drosje eller metro. Nærmeste metrostasjon ligger noen minutters spasertur fra hotellet.

Annen info:

Hotellet tilbyr gratis shuttleservice til Jumeirah Public Beach. Dette må bestilles i resepsjonen dagen før.

Alkoholholdige drikkevarer: 

Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:

Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:

I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum fordi det er flere sentre. Vi har valgt å oppgi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mall, da mange mener at de ligger i «sentrum».

Avstand til stranden:

Grandeur hotell ligger ca. 5 km fra Jumeirah Public Beach. Dette er en almen badestrand uten solstoler og toaletter på stranden. Den kjente stranden Jumeirah Beach Park ligger ca. 12 km fra hotellet. Der finner man alle nødvendige fasiliteter.(ca. 5 AED i inngangspenger).

Avstander i Dubai

Her  er en oversikt over avstander fra hotellet til de mest kjente og populære severdighetene i Dubai.

       

Grandeur Hotel

Km

   
Burj Al Arab 5    
Burj Khalifa/Dubai Mall 16    
Dubai Marina 9    
Flyplass 42    
Jumeirah Beach Park 12    
Mall of Emirates 0,5    
Souk Madinat Jumeira 5    
The Palm 12    
       

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.