Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Citymax Hotel Bur Dubai

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Hyggelig hotell i den historiske bydelen Bur Dubai

Citymax ligger i den historiske bydelen Bur Dubai, kun 1 km fra Dubaibukten, og tilbyr opphold med moderne rom. Hotellet har et takbasseng, et velutstyrt treningsstudio og avgiftsfri privat parkering. Wi-Fi er gratis på hele hotellet.

Rommene på Citymax Hotel Bur Dubai har designerinnredning og tykke luksusmadrasser. Alle rommene har flatskjerm-TV og vannkoker.

Du kan velge mellom ulike buffé- og à la carte-restauranter som serverer indiske, kinesiske og thailandske spesialiteter til frokost, lunsj og middag. Romservice er tilgjengelig. På hotellet finner du en døgnåpen kafé med drikke og forfriskninger.

Citymax Hotel Bur Dubai har enkel adkomst til områdets livlige markeder og souker. Kjøpesenteret Burjuman ligger kun 10 minutters gange fra hotellet, og Dubai World Trade Centre er 3 km unna. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 691
Avstand til strand 12,6 km.
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Nei
Bassengbar Ja
Byggeår 2010
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 7
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Heis Ja
Kaffe/te-koker Ja
Kjøleskap Ja
Rengjøring pr. uke 7
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Dobbeltrom for to personer.

Moderne innredet rom med luftkondisjonering, TV, telefon, strykeutstyr, skrivebord, vannkoker, gratis Wi-Fi og bad med dusj, badekar og hårtørker.

Øvrig info:

Alkoholholdige drikkevarer: 
Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:
Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:
I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum da det finns flere. Vi har valgt å angi avstanden til Burj Khalifa og Dubai Mail da mange anser dem for å ligge i midten.

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.