Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Førsteklasses luksushotell
 • Fantastisk beliggenhet
 • 700 meter lang sandstrand
 • Stort bassengområde med forskjellige bassenger
 • Egen vannpark
 • Hele 20 restauranter

Atlantis The Palm

5
Her får du
 • Førsteklasses luksushotell
 • Fantastisk beliggenhet
 • 700 meter lang sandstrand
 • Stort bassengområde med forskjellige bassenger
 • Egen vannpark
 • Hele 20 restauranter
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Strand
 • Svømmebasseng

Førsteklasses luksushotell med spetakulær beliggenhet i Dubai, superlativenes by

Atlantis The Palm er et førsteklasses luksushotell. Hotellet har fantastisk beliggenhet på den kunstige øya Palm Jumeirah og har en 700 m lang og herlig sandstrand rett utenfor døren. Hotellet åpnet i september 2008 og er bygget etter inspirasjon av den synkende byen Atlantis. Fasilitetene på hotellet er mange, og har noe å tilby for alle aldre uansett om du lengter etter avkopling eller spennende eventyr.

 Hotellets egen vannpark, Aquaventure, er bygget i grønne omgivelser og tilbyr et stort antall vannsklier for barn i alle aldre. For barna finnes dessuten et helt egen vannland som heter Splashers. I forbindelse med parken ligger hotellets gigantiske akvarium The Lost Chamber, som er inspirert av myten om Atlantis.  Her finner du over 60 000 tropiske fiskearter, inklusiv haier. 

Den store lagunen Dolfins Bay er et meget populært oppholdssted for alle hotellets gjester. Her kommer du tett på delfinene. Det finnes til og med mulighet til å svømme med delfinene. Hotellet tilbyr (mot avgift) internasjonal barneklubb passende for barn mellom 3 og 12 år, et filmrom, samt tenåringsklubben Rush med diverse dataspill som Wii og Playstation.

Ønsker du heller å tilbringe dagen på solsengen, har hotellet et stort bassengområde med to forskjellige bassenger å velge mellom. Det er også mulig å bestille skjønnhetsbehandlinger og massasje i ShuiQi Spa, hvor det også er fitnessenter. På hotellområdet er det forøvrig mer enn 30 butikker, bl. a. Chanel og Tiffany & Co, samt tennis, strandvolleyball, aerobics, diverse sorter vannsport samt dykkesenter.

Hotellets 20 restauranter serverer mat fra alle verdenshjørner, både som buffet og à la carte. Den ene restauranten er mer appetittvekkende enn den andre, med verdensberømte og kjente TV-kokker bak menyene. En av restaurantene eies forøvrig av skuespilleren Robert De Niro. Dessuten er det flere hyggelige selskapslokaler, lounger, barer og nattklubb.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 1539
Avstand til sentrum 24 km
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 2008
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 22
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2014
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 7
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis i lobby, mot betaling på rom

Romtyper:

Dobbeltrom Deluxe med delvis eller full havutsikt.

Imperial Club med utsikt mot omgivelsene. Denne romtypen passer deg som ønsker det lille ekstra. Beboere i denne type rom har også gratis adgang til Imperial Club Lounge der snacks og forfriskninger står framme hele dagen. Innsjekking skjer i en egen innsjekkingsdisk bare for gjester som skal bo i Imperial Club. Dessuten er det fri adgang til badstue og jaccuzzibad i ShuiQi Spa.

Samtlige rom har aircondition, TV, telefon, føner, minibar, kaffe- og tefasiliteter, safe, strykejern og strykebrett.

2 ordinære senger samt mulighet for 1-2 ekstrasenger.

Mot tillegg:

Enkeltrom, halvpensjon, havutsikt.

Beliggenhet:

Dette hotellet ligger lengst ute på den kunstige, palmeformede øya The Palm Jumeirah.  Her er det en stor vannpark og et av verdens største innendørs akvarier. Palmebladene er kantet med luksuriøse villaer og leiligheter.

Du kommer lett til og fra hotellet med taxi. The Palm Jumeirah har til og med et eget tog som går både tur og retur fra hotellet og inn til foten av palmeøya. Husk imidlertid at dette toget ikke er det samme som den vanlige metroen.

Øvrig info:

Antrekk måltider dagtid: Lett antrekk.

Antrekk måltider om kvelden: Lange bukser.

Enkelte restauranter på hotellet har 12 års-grense.

Enkelte av hotellets aktiviteter har også 12 års-grense, og krever at barn blir fulgt av en voksen person.

Hotellet har gratis shuttleservice til forskjellige shoppingsentre i Dubai flere ganger daglig.

Hotellet har en egen bryllupsplanlegger som hjelper til med alle detaljer, både før-, under og etter seremonien.

Vennligst legg merke til at etter lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Dette er naturligvis utenfor hotellets kontroll. Som gjest kan du ikke forlange noen erstatning eller rabatt dersom et slikt forbud skulle inntreffe under ditt opphold. Dette forbud pleier som regel å vare under 24 timer.

Sikkerhetsdepositum:

Mange hoteller i Forenede Emirater belaster et depositum i forbindelse med innsjekkingen. Hotellet foretrekker at du bruker ditt kreditt- eller debetkort. Depositumet tilbakeføres i forbindelse med utsjekking fra hotellet, og kan også anvendes til å betale hotellregningen.  Da tilbakeføring av depositumet skjer via lokale banker kan det ta 4-6 uker før beløpet synes på din konto. Dette ligger utenfor vår kontroll.

Depositumet kan også betales med kontanter (Dirham eller Euro). Summen tilbakebetales da med Dirham samtidig som man sjekker ut.

Avstand til sentrum:

I Dubai er det vanskelig å si hva som regnes som sentrum, da det finnes flere. Vi har valgt å angi avstand til Burj Khalifa og Dubai Mall, da mange anser at de ligger i «sentrum»

Offisiell klassifisering:

5 stjerner

 

Avstander i Dubai


Her  er en oversikt over avstanden fra hotellet til de mest kjente stedene i Dubai.

Atlantis The Palm

Km

Burj Al Arab 13
Burj Khalifa/Dubai Mall 24
Dubai Marina 10
Flyplass 41
Jumeirah Beach Park 28
Mall of Emirates 15
Souk Madinat Jumeirah 12
The Palm 0

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.