Alle reiser
Premium- og rundreiser
 • Dubai

Om Dubai

Reis med Solia til Dubai

Dubai er verdensmetropolen som overgår dine villeste forventninger til ekstraordinære opplevelser, eksklusiv shopping, basarer, skyskrapere og andre storslagne bygninger! 

Her finner du et nesten ubegrenset tilbud av restauranter for enhver smak, herlige parker, eksklusive marinaer, kunstige øyer og mye mer. Når man først har opplevd dette, forstår man hvorfor mange velger å reise til Dubai.

Burj Khalifa

Burj Khalifa er verdens høyeste bygning, og reiser seg hele 828 meter over bakken midt i hjertet av Dubai. Du bør absolutt besøke Burj Khalifa når du er i Dubai! Utkikksplassen er i 124. etasje og byr på en unik utsikt over byens skyline. Et besøk på toppen tar ca. 60 minutter. Billetter kan kjøpes på billettkontoret nær hotellets inngang i Dubai Mall. Hvis du forhåndsbestiller ditt besøk, koster det 100 AED pr. person. Ellers må du betale 400 AED pr. person direkte i billettluken.

Burj Al Arab

Dette er verdens høyeste frittliggende hotel og reiser seg 321 meter over Den persiske bukt. Hotellet ser ut som et dhowseil, og byggets silhuett dominerer Dubais skyline.

Palm Jumeirah & The World

Man sier at alt er mulig i Dubai. Palm Jumeirah og The World er eksempler på at dette stemmer. Tre kunstige palmeformede øyer skaper Palm Jumeirah og rommer ca. 30 luksushoteller, 7000 private eiendommer og flere kjøpesentre. Eksklusive The World ligger lenger ut i havet og består av 300 øyer som hver har navn etter en by, en region eller et land i verden. Sverige har sin egen "sjø" på 237 kvadratmeter. Det sies at The World kan ses med det blotte øye fra verdensrommet.

Jumeirah Beach

Når man snakker om strandliv i Dubai, er det alltid Jumeirah Beach det dreier seg om. Denne 15 km lange stranden med finkornet sand er helt klart det beste strandområde Dubai kan by på. Stranden er delt i flere områder, og det er hovedsaklig to områder å velge mellom: Jumeirah Beach (Open Beach) er en offentlig, gratis sandstrand med dusjer, toaletter, sitteplasser i skyggen og spisesteder. Jumeirah Beach Park er en stor velholdt strandpark med snackbar, dusjer og omkledningsrom. Det koster 5 AED pr. person å komme inn. Parasoller og solstoler kan leies for 15 AED pr. person. På lørdager er stranden kun åpen for kvinner og barn.

Dubai Mall

Dubai Mall er Dubais største og mest kjente shoppingsenter. Det har ikke mindre enn 1200 butikker og byr på mange attraksjoner i verdensklasse. Velkommen til en enestående shoppingopplevelse! I tillegg til alle butikkene fristes man av en rekke eventyrlige aktiviteter som skøytebane, akvarium og over 150 kaféer og restauranter som tilbyr alt fra fine middager til enklere retter. Selvsagt til priser som passer for enhver lommebok.

Mall of the Emirates

Mall of the Emirates er plassert midt i hjertet av hva man i dag kaller «New Dubai». Her har man et komplett tilbud av shopping, aktiviteter og underholdning. Her finner du også ikke mindre enn 520 internasjonale varemerker i butikker som selger mote, livsstil, sportsutstyr, elektronikk og hjemmeinnredning. På Mall of the Emirates finner du til og med Magic Planet, som byr på underholdning for hele familien med prisbelønte rallyløp og spill som aldri tidligere har gått av stabelen innendørs. Det verdensberømte Ski Dubai er den første innendørs skiarena i Midtøsten. Her kan du stå på ski, kjøre snowboard og teste en mengde andre vinteraktiviteter. Det finns 85 ulike kaféer og restauranter å velge mellom.

Souk Madinat Jumeirah

I Souk Madinat Jumeirah er det et basarlignende marked i moderne stil. Butikkene holder til i en gammel arabisk festning, noe som bidrar til en orientalsk atmosfære. Besøk gjerne Souk Madiant Jumeirah om kvelden. Her finns mange caféer, barer og restauranter. Gå ikke glipp av en uforglemmelig «Tusen og en natt»-opplevelse i en arabisk gondol på kanalene som omgir festningen. Det kan nesten sies å være araberverdens Venezia.

Karama Souk

Karama Souk er mer en bydel enn et basarområde. Hovedgata omgis av butikker som selger alt fra vannpiper til pashminasjal, parfymer. klokker, solbriller og merkeklær. Vær oppmerksom på at mange av varene er piratkopier og at en del piratkopier kan være ulovlig å innføre i Norge.

Gold Souk & Spice Souk

I Dubai er det et område som kalles gullsouken og kryddersouken. I gatene som utgjør soukene finner du små krydderbutikker som bugner av herlige farger og orientalske dufter. Det er mer enn 700 butikker her som selger gull. Ettersom det ikke er noen skatt på gull i Dubai, er gull billig å kjøpe. Selve prisen på gull er fast, men det forventes at du pruter på selve arbeidet med smykkene.

Kombinasjonsreise

Hvis du reiser til Dubai, tilbyr Solia deg å kombinere det beste av to verdener: Herlig, stressfri avkopling på et bekvemt hotel i Ras Al Khaimah, eller Fujairah med aktivt storbyliv og imponerende severdigheter i verdensmetropolen Dubai. Det er også mulig å kombinere storbyene Abu Dhabi og Dubai.

Andre reisemål nær Dubai

Har det meste av det en kresen feriegjest kan ønske seg
Overflod av sol, shopping i verdensklasse

Hoteller

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Filter-svar

Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Kategori

Reisende

Kalender

Sortér på
Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14