Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • De forente arabiske emirater

    De forente arabiske emirater

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra De Forente Arabiske Emirater.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller i De Forente Arabiske Emirater. 

Se våre hoteller her >

De forente arabiske emirater

Ferie i Dubai og De forente arabiske emirater har blitt veldig populært de senere år. Etter en litt over seks timers flyreise fra Oslo når du et meget interessant og annerledes reisemål med overflod av sol, shopping i verdensklasse, mat fra alle verdenshjørner, service langt utenom det vanlige og et utvalg av hoteller som knapt overgås noe annet sted. 

Bra priser på reiser til Emiratene
De forente arabiske emiratene har kyst ut mot både Det indiske hav og Persiabukta. Med behagelig vinterklima og meget god infrastruktur har landet på et par tiår blitt et virkelig hett reisemål. Som et av verdens rikeste land har da også Emiratene hatt råd til å investere for å skape et av reisemål i verdensklasse. 

Fine strender, luksushotell og innholdsrike utflukter
De forente arabiske emiratene ble grunnlagt så sent som i 1971 og består av sju emirater, med Dubai som det mest kjente. Turister valfarter hit fra hele verden for å unne seg et avbrekk fra vinteren, gå på shopping og delta på noen av de flotte utfluktene som tilbys. Hvis du er litt mer enn middels interessert i arkitektur er det også veldig mye spennendene å se på i Dubai. 

Utflukter i Emiratene:
• Bytur i Dubai 
• Ørkeneventyr 
• Seiltur i Den persiske gulf 

Opplev ørkendiamanten Dubai

Været i Dubai

Les mer om temperatur og værutsikter for Dubai.

Les mer om været her >

Restplasser

Finn de billigste reisene her og nå. 

Se alle restplasser her >

Områder

Overgår dine villeste forventninger.
Strandparadis med herlig atmosfære.

Hoteller

Finn din reise til De forente arabiske emirater

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 3
  • 7
  • 10
  • 14

Utflukter

Abu Dhabi bytur

I løpet av denne heldagsturen får du se Abu Dhabis største severdigheter som byr på en blanding av byens kulturelle side og all luksusen, samt lokale markeder og nye dyre prosjekter. Sheik Zayed, landets første president, fikk bygget en av de 10 største moskeene i verden – Sheik Zayed moskéen.

Denne moskeen er enestående vakker, og med dens palassliknende form pryder den bykjernens inngang.  Innvendig finner du fargerike produkter med verdensrekorder, bl.a. verdens største håndlagete persiske teppe.

Langs byens kystlinje fortsetter vi til et av de dyreste hotellprosjekter som noen gang er bygget, Emirates Palace. Dette er et av verdens dyreste hoteller som med sin innredning av gull og marmor er en fest for øyet.

Vi reiser videre inn i framtiden når vi besøker Saadyat Island og museet der som viser hvordan denne øya i løpet av de nærmeste årene kommer til å bli forvandlet til Abu Dhabis mekka med museer, kunstgallerier og boliger.  Dagen avsluttes på Yas Island der vi kikker på Ferrari World Abu Dhabi, verdens største innendørs fornøyelsespark.

Heldagsutflukt inklusiv lunsj:
Ca. pris fra Dubai: 610 kr./voksen, 460 kr/barn

Utflukten bestilles av våre reiseledere i Dubai/Emiratene. Turen går med engelsktalende guide.

Dubais høydepunkter

Opplev den fascinerende byen Dubai med alle dens imponerende severdigheter. I løpet av dagen utforsker vi gamle bydeler og markeder, og vi reiser ut til den verdensberømte Palm Jumeirah, verdens største kunstige øy.

Bli med på denne dagsutflukten og få et innblikk i Dubais raske utvikling, byen som bare på noen årtier har vokst til å bli en unik verdensmetropol, som imponerer med verdensrekorder, slående arkitektur og en variert kultur! I løpet av utflukten reiser vi i tid og rom – fra tidlig historie frem til nåtiden.

I løpet av formiddagen utforsker vi byens eldre bydeler. Her får vi et godt innblikk i hvordan innbyggerne levde før de fant olje. Vi begynner i Dubais gamle gull- og kryddersouk. På Gullmarkedet kan vi blant annet se verdens største gullring, og i kryddersouken kan du kjøpe te og krydder fra hele verden, og vakre sjal fra India.

En kort båttur på en tradisjonell abra-båt tar oss over Dubai Creek til bydelen Bur Dubai. Vi beveger oss fra den gamle bydelen til dagens verdensmetropoI. Ved Jumeirah Open Beach får du en fantastisk utsikt over Burj Al Arab, det berømte syvstjerners hotellet.

Rett før lunsj tar vi Palm Monorail, metrobanen som kjører oss lengst ut på den berømte palmeøya Jumeirah. Siden metroen ligger over bakken er det enkelt å se halvøyas form. Som kronen på verket, lengst ute på Palm Jumeirah, ligger det påkostede og eventyrlige hotellet Atlantis. Her gjør vi et opphold for å spise en stor og velsmakende lunsjbuffé.

Du kan ikke reise til Dubai uten å dra på shopping! Vi besøker Dubai Mall, verdens største handlesenter. Her har du tid på egen hånd til å titte i butikker, sette deg ned på en café, besøke det berømte akvariet og bare nyte atmosfæren.

Når mørket senker seg besøker vi verdens største fonteneshow med musikk og lyseffekter uten sidestykke. Dette går av stabelen foran verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, som skyter 828 meter opp i luften. Dette mektige skuespillet blir en storslått avslutning på vår utfluktsdag. 

Utflukten inkluderer båt over Dubai Creek, Monorail-tog til hotell Atlantis, lunsjbuffé på hotell Atlantis og entré til akvariet Lost Chambers.

Ca. pris fra Dubai: 600 AED/voksen, 385 AED/barn

Utflukten bestilles av våre reiseledere i Dubai.

Musandam-cruise
Musandam-cruise

Musandam Khasab er et vakkert område på Musandam-halvøya i landet Oman. Turister fra hele verden kommer for å besøke fjordene og beundre den vakre naturen, som har gitt området navnet «Arabias Norge».

Her seiler vi på havet med praktfull utsikt mot Hajarfjellene. En heldagsutflukt til Musandam Khasab passer utmerket for hele familien, og her får man oppleve en annen side av arabisk natur. En stor del av utflukten er den fantastiske snorkleturen. Midtøstens natur er like spektakulær under vann som over, og livet i vannet er en stor opplevelse. Det er ikke helt umulig at vi får øye på en delfin eller to i løpet av båtturen.

Om du liker praktfull natur og elsker havet er dette helt klart en utflukt å bli med på!

Heldagsutflukt inkludert lunsj.

Utstyr for snorkling kan lånes om bord.

Ta med pass!

Ca. pris fra Dubai: 1565,- voksen/1095,- barn

Ca. pris fra Ras Al Khaimah: 1095,- voksen/845,- barn

Utflukten kan kun bestilles på stedet.