Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Sunny Beach

Om Sunny Beach

Sunny Beach sine mange solskinnstimer, innbydende sandstrand og favorable priser, tiltrekker hvert eneste år et hav av turister. Hit kommer de for å slappe av, bade i havet og nyte det fargerike nattelivet. Sunny Beach har noe å by på for alle aldre, og uansett om du er på familieferie, parferie eller på ferie med vennegjengen, så er Sunny Beach et perfekt sted å tilbringe sommerferien.

Den gylne sandstranden
Stranden i Sunny Beach er uten tvil noe helt for seg selv. Den er nemlig flere kilometer lang og utrolig bred, så her er det masse plass å utfolde seg på. Stranden er dessuten spekket med parasoller og solsenger, så her er det bare å legge seg ned å nyte de varme solstrålene. Har du lyst til å teste vannsport, så er det gode muligheter for dette her. Langs stranden er det flere små kaféer og strandbarer, hvor du kan få skygge og noe godt å spise og drikke.

Severdigheter
Når du reiser på ferie til Sunny Beach, betyr ikke det nødvendigvis at du skal ligge på stranden eller ved bassenget hele tiden. Det er nemlig mange andre muligheter også! Du kan f.eks. besøke Khan's Tent, som er en restaurant designet som et bulgarsk telt. Mens du nyter maten er det masse morsom underholdning.

Ønsker du litt mer fart og vannlek, så finnes det flere vannland og fornøyelsesparker i og omkring Sunny Beach. Du kan bl.a. tilbringe dagen i Aqua Paradise Water Park, som ligger i bydelen Nessebar. Her er det mange vannsklier for hele familien, en surf pool og flere lazy rivers, hvor du kan ligge og slappe av. 

Restauranter og kaféer
Ved Sunny Beach finnes det utallige restauranter og kaféer, og det er garantert noe for enhver smak. Du kan både finne restauranter som serverer bulgarske spesialiteter og lokal mat, men også kjente fast food-kjeder og internasjonale restauranter. Det finnes også flere supermarkeder, både store og små, hvor du kan handle inn.

Det fargerike nattlivet
Det er ingen hemmelighet at nattelivet på Sunny Beach er kjent i store deler av verden. I den berømte gaten Flower Street, finner du mange barer og nattklubber som har åpent helt til den lyse morgen. Hvis du beveger deg litt vekk fra gaten, kan du enkelt finne barer og kaféer hvor tempoet og musikken er litt lavere, men hvor det fortsatt er mulig å få en bra kveld.

Shopping
Utvalget av butikker ved Sunny Beach er utrolig stort, og det aller beste er at prisene generelt er lavere enn i andre europeiske land. De fleste av butikkene finner du nede ved strandpromenaden eller rundt ved Flower Street. Ikke langt fra den kjente gaten ligger det også et shoppingsenter som har åpent til sent om kvelden.

Transfer
Det tar ca. 40 minutter å kjøre fra flyplassen til det første hotellet ved Sunny Beach.

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.
• Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert. Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 4
  • 7
  • 11

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet