Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Bulgaria

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Bulgaria.

Se bilder og video her >

Hoteller

Se vores utvalg av hoteller på Bulgaria.

Se våre hoteller her >

Om Bulgaria

Bulgaria – sol, sommer og feriestemning

Sol og sommer ved havet i Bulgaria betyr ferier med store smil. Bulgaria byr på en sommerferie med lekre, brede sandstrender, som man ikke finner så mange steder i Europa. Her er det mange sommeraktiviteter med sol og utsikt til det lune, blå hav, en vennlig befolkning og vakker natur.

De perfekte ferieomgivelser
Bulgaria er rik på både fjell og hav. De mange solskinnstimene resulterer i lekre råvarer, flott fauna og variert natur. Bulgaria ligger perfekt til ved Sortehavet og tilbyr lang, brede sandstrender, så langt øyet rekker. Strendene er innbydende og havet er klart, så stikk tærne i sanden, finn en solseng med tilhørende parasoll, legg benene høyt og la ferien begynne!

Mye for pengene
Solia tilbyr reiser til Sunny Beach, hvor det er plass til alle. Her finner dere alt fra leiligheter til ferieresorts, hvor det er mange aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. Alt får dere til et attraktivt prisnivå, og det gjelder også på reisen. I Bulgaria er nemlig prisnivået langt under det norske – både hos den lokale kjøpmannen, på restaurantene og på kaféene. I Bulgaria rekker pengene lengre!

 

FAKTA OM BULGARIA


Avreise
Med Solia kan du reise til Bulgaria fra Oslo.

Flytid 
Ca. 3 timer

Transfer
Det tar ca. 40 minutter å kjøre fra flyplassen til Sunny Beach. Dersom det er mye trafikk, kan det ta lengre tid. 

Tidsforskjell
+1 time i forhold til Norge.

Valuta
Bulgarsk leva. 

Strender
Sunny Beach byr på en flere kilometer lang sandstrand som også er utrolig bred. Stranden er dessuten spekket med parasoller og solsenger, så her er det bare å legge seg ned og nyte solens varmende stråler. Har du lyst på litt aktiviteter, er det gode muligheter for å prøve vannsportsaktiviteter her. Videre er det flere små kaféer og strandbarer hvor du kan få noe å spise og en pause fra solen.

Mat og drikke
Det bulgarske kjøkken er både spennende og billig. Det finnes mange både lokale og internasjonale restauranter. Standarden på menyene og restaurantene varierer veldig, men spør gjerne hotellet o anbefalinger til restauranter. En god middag kan lett fås for ca. 130 norske kroner. 

Transport
Det er enkelt å komme seg rundt både med taxi og offentlig transport, og det er dessuten billigere enn i Norge.

Elektrisitet
230 volt. Adapter er ikke nødvending. 

Billeie
Bi anbefaler ikke å leie bil i Bulgaria. Mange velger i stedet å leie en taxi for en dag. Dette koster omtrent det samme som å leie en bil. 

Sport og aktiviteter
Det er rik mulighet for å være aktiv i Bulgaria. Ved Sunny Beach kan du f.eks. besøke Khan's Tent, som er en restaurant designet som et bulgarsk telt. Mens du nyter maten her er det masse morsom underholdning. Ønsker du litt mer fart og vannlek, så finnes det flere vannland og fornøyelsesparker i og omkring Sunny Beach. Du kan bl.a. tilbringe dagen i Aqua Paradise Water Park, som ligger i bydelen Nessebar. Her er det mange vannsklier for hele familien, en surf pool og flare lazy rivers, hvor du kan ligge og slappe av. 

Shopping

Golf

Vår service
Når du reiser med Solia til Bulgaria, bestiller du fleksibel pakkereise. Det betyr at du flyr med rutefly og dermed selv kan bestemme hvor lenge du vil feriere – alt fra en uke til flere ukers opphold. Det er ikke alltid skandinavisktalende reiseledere ved reisemålet, men du kan alltid kontakte Solia dersom det skulle oppstå utfordringer eller spørsmål i løpet av reisen.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.
• Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert. 



Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 4
  • 7
  • 11