Alle reiser
Premium- og rundreiser

Premium Verona

0
Utsolgt
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Premium Verona

Shakespeare brukte Verona som bakteppe da han skrev verdens mest kjent «love story» - Romeo og Julie. Den dag i dag kan du besøke huset hvor Julie i følg myten skal ha bodd. Ikke rart at vakre Verona er kjent som kjærlighetens by!

Veronas andre kjælenavn er «Nord-Italias Roma» på grunn av byens mange imponerende bygninger og historiske monumenter. Byen står på UNESCOs verdensarvliste, og har i over to tusen år vært et knutepunkt for handel og politikk. Kjærlighet, drama og familiefeider har vært byens kjennetegn opp gjennom historien.

I sentrum av byen ligger det berømte store romerske amfiteatret Arena di Verona, som er over 50 år eldre enn Colosseum i Roma. I tidligere tider ble arenaen brukt til gladiatorkamper. I dag brukes den i sommermånedene til et helt annet og langt hyggeligere formål – friluftsopera under stjernene.

Verona er full av historie og vakker arkitektur, som for eksempel praktfulle Piazza dei Signori med renessansebygninger som fyrstefamilien Scaligeris palass og en statue av Dante. Piazza delle Erbe er omgitt av vakre bygninger fra flere tidsperioder og rommer hyggelige barer og caféer – et fint sted å se og bli sett.

Ikke langt fra Verona ligger vakre Gardasjøen, Italias største innsjø. Vindistriktet Valpolicella ligger også i nærheten, og er berømt for sine kvalitetsviner, blant annet Amarone.

Inkludert i Premiumreisen er to operaforestillinger, flere utflukter og byvandring i Verona og Venezia.

Reisens varighet: 6 dager

Avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen:

17. august 2017 - Flybytte i København

Flyselskap: SAS

Om hotellet på Premiumreisen:
På denne Premiumreisen skal vi bo på Hotel Valpolicella International i San Pietro in Cariano i Valpolicella-området utenfor Verona. Hotellet byr på en rikholdig frokostbuffé og rom i klassisk stil med gratis Wi-Fi. San Pietro in Cariano ligger ca. 20 minutters kjøring fra Gardasjøen og Verona.

Alle rommene på Valpolicella har lys innredning, klimaanlegg eller oppvarming, minibar, flatskjerm-TV og eget bad med hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Du kan nyte pizza bakt i vedovn, tradisjonelle retter fra regionen og lokal vin i restauranten ved siden av hotellet. Du kan også dra nytte av en felles hage, et leserom og en TV-stue.

Last ned programmet for turen her: PREMIUM Verona_inkl. vt_T.pdf

Alt dette er inkludert i Premiumreisen til Verona:

 • Flyreise t/r Oslo Lufthavn – Milano
 • 1 x 23 kg innsjekket bagasje + maks 8 kg håndbagasje
 • Busstransport fra flyplassen til hotellet
 • Opphold på Hotel Valpolicella*** i Valpolicella, inkl. halvpensjon (frokost og middag)*
 • Utflukt til Verona med byvandring i det historiske distriktet
 • To operaforestillinger i det romerske amfiteatret
 • Utflukt til Bardolino ved Gardasjøen
 • Vandring i vinområdet Valpolicella 
 • Utflukt til Venezia 

 *  Dag 2 blir det bespisning i nærheten av arenaen i Verona, istedet for middag på hotellet.

På avreisen 17. august:

 • Nabucco (18. august, i "new stage design")
 • Aida (20. august)

Program

Dag 1:
Ankomst

Vi kjører fra flyplassen i Milano til hotellet vårt i Valpolicella (ca. 2 timer)

Dag 2:
Utflukt til Verona

Byvandring gjennom sentrum av Verona forbi det imponerende romerske amfiteatret, de arkeologiske utgravningene med romerske fortidsminner og byportene, Julies hus, Scaligeri-familiens gravmonumenter, Piazza dei Signori med Dante-statuen, Piazza delle Erbe med sine mange små salgsboder og Via Mazini – Veronas lekre gågate med mange eksklusive designbutikker.

Ettermiddagen er på egen hånd.

Dag 2, kveld:
Opera i Arena di Verona, det romerske amfiteatret, et av verdens vakreste steder å oppleve klassisk opera. Velkommen til en opplevelse helt utenom det vanlige! Her hvor gladiatorene engang sloss mot hverandre, kan du nyte opera i verdensklasse. Amfiteatret er verdens tredjes største, og akustikken er enestående. Når mørket senker seg tenner hver gjest et lys, og stemningen er magisk. Operasesongen 2017 er den 95. i rekken, og fra 23. juni til 27. august skal det fremføres fem operaer, en konsert og en spesiell gallaaften.

På avreisen 27. juli:

 • Aida (28. juli)
 • Madame Butterfly (29. juli)

 

På avreisen 17. august:

 • Nabucco (18. august, i "new stage design")
 • Aida (20. august)

Dag 3:
Halvdagsutflukt til Valpolicella 

En lett vandring over de vakre åsene i Valpolicella hvor Amarone- og Ripassovinene kommer fra. Vi besøker en lokal vingård hvor vi får se vinstokkene, vinproduksjonen og vinkjelleren. Det blir selvsagt smaksprøver av gårdens egne viner, i tillegg til lokale oster og skinke.

Vandringen er ikke strabasiøs, og passer for alle.

Dag 4:
Utflukt til Bardolino

Etter frokost kjører bussen vår til Gardasjøen og den lille byen Bardolino på østsiden av sjøen, 30 km fra Verona. Navnet fører tankene til den rubinrøde, delikat duftende Bardolino-vinen. Bardolino var engang en fiskelandsby, men er nå et attraktivt turiststed. Det milde klimaet ved Gardasjøen tillater planter som normalt er å finne nærmere Middelhavet, som oliven, sypresser, oleander, laurbær og selvsagt vindruer. Bølgende åser med vinranker omgir byen.

Lokale produkter som vin, olivenolje og fisk er ingrediensene I et velsmakende kjøkken med tradisjonelle retter som serveres på restauranter og vertshus i området.

Fine strender, mange hoteller og tilbud om fritidsaktiviteter på vannet gjør Bardolino til et populært sted. Vi spaserer gjennom sentrum av byen, og har tid på egen hånd for shopping og lunsj.

Vi kjører tilbake til hotellet i Valpolicella før vi reiser til Verona og operakveld nr. 2.

Deltakere på Premiumreisen med avreise 26. juli og 16. august skal denne kvelden se Giacomo Puccinis «Madame Butterfly».

Dag 5:
Utflukt til Venezia

Avreise fra hotellet om morgenen. Reisen går østover på motorveien gjennom Podalen til Venezia, den historiske byen som består av 118 små øyer som er bundet sammen av mer enn 400 broer over et nettverk av kanaler.

Vi foretar vi en byvandring i Venezia. Området mellom Markusplassen og Rialtobroen regnes som selve sentrum i byen. Venezia kryr av vakre kirker, palasser og små torg – alle som besøker byen er garantert å finne sitt favorittsted. Gå på sightseeing i butikkvinduene som stiller ut masker og elegante antikke kostymer som brukes i byens berømte karneval.

I Venezia er støyen av biltrafikk helt fraværende, her er det båten som er det foretrukne framkomstmidlet på byens kanaler. Travle Canal Grande er selve livsnerven i byen, med privatbåter, gondoler og vaporetto – båtbussene som tar deg fra den ene enden av byen til den andre. Et par skritt unna Canal Grande er du inne i Venezias labyrint av smug og smale kanaler hvor husene lener seg mot hverandre og klesvasken henger som muntre flagg på snor.

Retur til Valpolicella.

Dag 6:
Hjemreise

Vi sjekker ut av hotellet og reiser til flyplassen i Milano. På veien tar vi en pause ved den vakre Comosjøen.

Kart

Del webadressen via epost.