Alle reiser
Premiumreiser
Solia Premium Malta

Premium Malta

4
Overnattinger 7 netter
Pris pr person fra 9 495,-
9 995,-
Se flere avreisedatoer

Bli med Solia på en innholdsrik Premiumreise fylt med historie, kultur og store naturopplevelser på vakre Malta. På denne ukelange turen til Malta tar vi deg med til øyas høydepunkter, og vi skal også bli kjent med den lille naboøya Gozo.

Den lille øygruppen Malta er en republikk i Middelhavet sør for Sicilia, og kan skryte av årtusener med kulturelt påfyll fra hele Middelhavsområdet. Her finner du forhistoriske templer, bortgjemte bukter med krystallklart vann, moderne storbyliv, korsfarerborger, og kan i tillegg plusse på med avslappende feriedager med deilig mat og drikke.

Maltas hovedstad Valletta er berømt for sin vakre gamleby og den store festningen, som i dag er en populær attraksjon. Gjennom historien har Malta blitt styrt av mange ulike folkeslag, blant annet fønikere, romere, kartagere, korsfarere, arabere, franskmenn og briter. De har alle satt sitt kontrastfylte preg på byen. Det er mye å se; alt fra forhistoriske templer og middelalderbygninger til fargerike fiskebåter og hestekjerrer.

Last ned programmet her: PREMIUM Malta-2018.pdf

 

 

Avreisested
 • Oslo Lufthavn (OSL)
Høydepunkter:
 • Fire flotte utflukter
 • Kvalitetshotell
 • Halvpensjon
Les mer

Priser og datoer

 • Antall reisende
 • Antall reisende
 • Antall reisende
 • Antall reisende

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r Oslo Lufthavn - Malta med Norwegian
 • Transport t/r flyplassen - hotellet på Malta
 • Syv netter på San Antonio Hotel & Spa ****
 • Halvpensjon under hele oppholdet, inkludert drikke* (lokale varer - begrenset)
 • Guidet rundtur i hovedstaden Valletta (halvdagstur)
 • Kveldsutflukt til Mdina - "gamlebyen" inkludert middag
 • Guidet heldagsutflukt til naboøya Gozo inkludert lunsj
 • Guidet heldagsutflukt til bl.a. The Blue Grotto og Marsaxlokk inkludert lunsj
 • Skandinavisktalende guider på alle utflukter
 • *Inkludert drikke til måltidene på hotellet: Husets vin, mineralvann, øl og vann.

Følgende er ikke inkludert:

 • Enkeltrom
 • Måltider som ikke inngår i programmet
 • Turistskatt/miljøavgift på Malta: Avgiften utgjør € 0,50 pr. person og dag, men er begrenset oppad til maksimum € 5 pr. person og opphold. Myndighetene har valgt å la hotellene innkreve beløpet direkte fra alle gjester, og dette må derfor betales på hotellet. 

Program

Dag 1
Oslo - Malta
Oslo - Malta

Vi letter fra Oslo Lufthavn og setter kursen mot Middelhavet og Malta. Etter litt over fire timers flygning lander vi på Malta. Det blir felles busstransport til hotellet.

Vi gjør oppmerksom på at mat på flyet ikke er inkludert og at dette evt. kjøpes om bord. 

Dag 2-7
Utflukter
Utflukter

Inkludert i Premiumreisen er en guidet byvandring gjennom deler av Maltas spennende hovedstad. Bussen setter oss av ved den store byporten, og vi følger hovedgaten Republic Street inn i byen. Vi besøker blant annet Johannes-katedralen med sitt imponerende interiør i barokkstil. Vi skal også se det interessante katedralmuseet, og vi passerer storherskerens palass. Vi får en god introduksjon til Maltas historie, og vi rekker også å besøke byparken Baracca med panoramautsikt over Grand Harbour.

I løpet av oppholdet vil det også bli anledning til å besøke den botaniske hagen San Anton Gardens, naturområdet Dingli Cliffs med sin praktfulle utsikt over havet (husk kamera!), og ikke minst Mdina som er den gamle hovedstaden på Malta. Mdina er en av verdens mest intakte middelalderbyer, og en rusletur gjennom de trange og fredelige gatene avslører tidligere tiders arabiske herredømme. 

I løpet av vår uke på Malta vil vi også ta turen til Gozo, Maltas lille naboøy. Fergeturen over tar kun 20 minutter, og ved ankomst møter vi en grønn og fruktbar øy, som forsyner Malta med frukt, grønt og ikke minst vin. På dagens utflukt rekker vi over det meste av Gozo, og blant høydepunktene er de megalittiske tempelrestene Gigantija. Dette er verdens eldste frittstående steinformasjoner, og står på UNESCOs verdensarvliste. Vi besøker også Citadellet i Victoria, den sjarmerende bukten i Xlendi og Dwejra hvor den kjente klippeformasjonen "Det blå vinduet" raste sammen i 2017. Lunsj er inkludert.

Vi vil også bli kjent med den sørlige delen av Malta hvor vi besøker den vakre fiskelandsbyen Marsaxlokk med sine fargerike fiskebåter, såkalte luzzus. Om været tillater det, tar vi turen til den berømte Blue Grotto, som har fått navnet sitt etter den vakre blåfargen som skapes når sollyset reflekteres i vannet. (Båtbillett betales på stedet). Deretter besøker vi et av Maltas eldste steinbrudd. Lunsj er inkludert i prisen.

Det kan oppstå endringer i programmet. Innholdet vil være det samme, men rekkefølgen på utfluktene kan endres.

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Etter en begivenhetsrik uke er dessverre reisen over og det er på tide å vende hjem til Norge. Vi håper du har hatt en flott uke med oss!

San Antonio Hotel & Spa

San Antonio Hotel & Spa

Sentralt beliggende hotell med mange fasiliteter og vakker utsikt 

San Antonio Hotel & Spa har utmerket beliggenhet i Bugibba, med nærhet til både sentrum og hav. I nærområdet er det mange butikker og restauranter. I 2014 gjennomgikk hotellet en omfattende renovering. 

Her bor du i dobbeltrom med airconditon, og alle rom har balkong eller terrasse, TV og safe. Frokost er inkludert i prisen. 

Ved hotellets innbydende bassengområde kan du tilbringe avslappende timer på solsengen. Om du foretrekker å bade i havet kan du benytte den grovkornede sandstranden rett nedenfor hotellet. Her bader du først og fremst fra brygger med stiger ned i vannet.  

Hotellets spa-avdeling tilbyr en rekke skjønnhetsbehandlinger, for eksempel massasje, manikyr og aromaterapi. Hvorfor ikke prøve hotellets populære sjokolademassasje? Her er alle forutsetninger for en avslappende ferie til stede.

For deg som ønsker litt mer aktivitet, har hotellet et treningsrom som er gratis å benytte for gjestene. Her holdes også gruppetimer mot avgift. 

San Antonio Hotel & Spa passer for deg som vil slappe av og skjemmes bort  i et herlig middelhavsmiljø.

Les mer om hotellet her

Romtyper:
Dobbeltrom med aircondition, balkong/terrasse, TV, safe og bad. 
2 ordinære senger samt 1 ekstraseng. 

Mot tillegg:
Enkeltrom, havutsikt.

Byggeår: 2002
Pusset opp: 2014
Strand: 100 m
Sentrum: 200 m
Etasjer: 10
Heis: Ja
Treningsrom: Ja
Innendørsbasseng: Ja
Safe: Ja
WiFi: Ja

Les mer omfattende om hotellet her

 

Kart

Del webadressen via epost.