Alle reiser
Premiumreiser

Premium Costa del Sol / Marbella

4
Overnattinger 7 netter
Pris pr person fra 9 995,-
Se flere avreisedatoer

Vår Premiumreise til Marbella gir deg det beste av Costa del Sol. Samtidig får du oppleve tre av regionen Andalucías virkelig store attraksjoner – alt til meget gunstige priser!

Costa del Sol – den spanske solkysten – strekker seg dovent ut fra Gibraltar i vest til Sierra Nevada-fjellene 200 km lenger øst. Denne kyststrekningen er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, golfbanene og det utstrakte fornøyelseslivet.

Marbella er uten tvil solkystens mest komplette reisemål. Her er det gamle bydeler med blomsterpyntede smug og torg med appelsintrær, og langs kysten ligger de kilometerlange og moderne strandpromenadene.  

Det er kort vei mellom koselige caféer, tapasbarer og steder hvor du kan se flamenco, og byen har en overflod av heftige nattklubber for den som vil feste ut i de små timer. I tillegg kommer elegante restauranter og eksklusive butikker. Det andalusiske kjøkkenet og tilhørende viner  er en opplevelse i seg selv. Ikke så langt unna finner man utfluktsmål som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga.


Hotel Barceló Marbella Golf
Hotellet på Premiumreisen er et lekkert, helt nyoppusset hotell av beste klasse. Her venter moderne rom, herlig bademuligheter i et deilig basseng og store fellesområder med solsenger. Det er også en del balinesiske solsenger for mer skyggefull soling. Hotellet ligger rett ved Guadalimina golfbane, og til den fine stranden San Pedro Beach er det omtrent 3 kilometer. 

Golferens paradis
Costa del Sol er også kjent som ”Costa del Golf”, og er med sitt rike utvalg av baner i absolutt verdensklasse et veritabelt paradis for golfspillere. Her kan du spille på en ny bane hver dag i flere måneder, om du ønsker.

Opplev mer av Costa del Sol
Premiumreisen tar deg til sagnomsuste Granada og magiske Alhambra, vakre Ronda med Spanias eldste tyrefekterarena, og berømte Gibraltar. 

Programmet kan lastes ned her: PREMIUM_Costa del Sol_2018.pdf

 Avreisested
 • Oslo Lufthavn (OSL)
Høydepunkter:
 • Bo bra i Guadalimina
 • Opplev Granada med magiske Alhambra
 • Utflukt til Gibraltar
Les mer

Priser

 • Antall reisende

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo Lufthavn - Malaga
 • 1 uke på Hotel Barceló Marbella Golf
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • Gratis WiFi på hotellet
 • Utflukt: Granada inkludert besøk i Alhambra. Måltid i Granada.
 • Utflukt: Ronda med besøk i tyrefekterarena, museum inkl. vinsmaking. Lunsj i Ronda.
 • Utflukt: Gibraltar (halvdag)
 • Skandinavisk reiselederservice

Følgende er ikke inkludert:

 • Frivillige forsikringer
 • Måltid på flyreisen
 • Måltider utenom program
 • Transport til/fra flyplass - hotell

Program

Dag 1
Ankomst
Ankomst

Avreise fra Oslo Lufthavn. Når vi ankommer Malaga vil en representant fra Solia møte dere i ankomsthallen etter passering av toll. For de av gjestene som har bestilt transport til hotellet venter bussen på flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel H10 Andalucia Plaza i Marbella og kan slappe av etter reisen.

Dag 2-7
Program
Program

Dager og tider for utfluktene vil bli opplyst av vår reiseleder ved ankomst. Her er en nærmere beskrivelse av utfluktene som er inkludert i Premiumreisen.

Granada og Alhambra
Vår ferd går i dag innover i landet til Granada. Granada er uten tvil en av Spanias vakreste byer, med den mauriske borgen Alhambra som høydepunktet. Alhambra står på UNESCOs verdensarvliste og blir regnet som en av Spanias største kulturskatter, og er virkelig en utflukt verdt. En vandring mellom palassets skyggefulle søyleganger med fantastiske mosaikkmønstre og solfylte gårdsrom med sildrende fontener kan ta pusten fra selv den mest blaserte. På denne utflukten spiser vi lunsj i Granada.

Dagstur til vakre Ronda
Byen Ronda er kanskje ikke like kjent som Granada, men denne byen, som er en av Andalusias aller eldste, kommer som oftest helt på topp når vi spør våre gjester om hva de likte aller best på rundturen. I Ronda har keltere, fønikere, romere og arabere satt synlige fotavtrykk. Her ligger også Spanias eldste tyrefekterarena Plaza de toros de Ronda fra 1784 og den kongelige rideskolen. Byens mest kjente fotomotiv er broen over den 120 meter dyp kløften Tajo, som skiller den eldre, mauriske bydelen La Ciudad fra den yngre El Mercadillo. Vi vil også besøke et vinmuseum hvor vi får prøvesmake lokale viner. På denne utflukten spiser vi lunsj i Ronda.

Gibraltar
Etter frokost setter vi kursen sørover mot Gibraltar. Ytterst på spissen av en odde ligger Gibraltar og den berømte klippen, som fortsatt er britisk territorium. Gibraltar ligger svært strategisk til, ved innløpet til Middelhavet. Befolkningen i Gibraltar er ikke stor - det bor bare rundt 30.000 mennesker her, men befolkningstettheten er blant de største i verden.

Gibraltars mest kjente landemerke er selve klippen. Den er 426 meter høy og er nærmest gjennomboret av tunneler. De fleste har militær betydning og er sperret for turister. Det går gondolbane fra byen og opp til toppen av klippen.

Bussen kjører oss til La Linea de la Concepción, den spanske byen som grenser til det britiske Gibraltar. Etter å ha krysset grensen blir vi kjørt i lokale minibusser og besøker blant annet Gibraltarklippen og den berømte grotten San Miguel, en av totalt ca 150 grotter i den store klippen.

NB! Det tas forbehold om at endringer kan forekomme i det presenterte programmet. 

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Det er på tide å vende nesen hjemover. Vi sjekker ut av hotellet og reiser til flyplassen i Malaga. Det er busstransport til flyplassen for deg som har forhåndsbestilt dette.

Hotel Barceló Marbella Golf

Lekkert hotell i rolig område ved golfbanen i Guadalmina like utenfor Marbella.

Barcelo Marbella Golf ligger flott til i vakre omgivelser i Guadalmina, som er et av de mer fasjonable områdene langs solkysten. Hotellet ligger omtrent tre kvarters kjøring fra flyplassen i Malaga, og lekre Puerto Banús som nærmeste havnested. 

Hotellet har store og lyse rom, innredet i en moderne, spansk kolonistil. Utendørs har hotellet lekkert bassengområde, med stor solterrasse. 

I høysesongen tilbyr hotellet både underholdning og barneklubb (kun høysesong). Dette gjelder også All Inclusive. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 206
Avstand til sentrum 12 km Marbella
Avstand til strand 2,5 km
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Biljard Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 4
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Heis Ja
Internett Ja
Konferanserom Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 1 km
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2017
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe På rommet
Skift av sengetøy, pr uke 2
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
Tennisbane Mot betaling
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
Vifte på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Dobbeltrom superior med blant annet aircondition, TV, minibar (mot avgift), WiFi, safe og balkong/terrasse.

Mot tillegg: 
Dobbeltrom for bruk av én person. 

Annen informasjon:
Håndklær kan leies for 10 euro. 

Kart

Del webadressen via epost.