Alle reiser
Premiumreiser
Rundreiser

Premium Costa del Sol / Marbella

4
Overnattinger 7 netter
Pris pr person fra 7 995,-
8 995,-
Se flere avreisedatoer

Vår Premiumreise til Marbella gir deg det beste av Costa del Sol, samtidig som du får oppleve tre av regionens virkelig store attraksjoner – alt til meget gunstige priser!

Costa del Sol – den spanske solkysten – strekker seg dovent ut fra Gibraltar i vest til Sierra Nevada-fjellene 200 km lenger øst. Denne kyststrekningen er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, golfbanene og det utstrakte fornøyelseslivet.

Marbella er uten tvil solkystens mest komplette reisemål. Her er det gamle bydeler med blomsterpyntede smug og torg med appelsintrær, og langs kysten ligger de kilometerlange og moderne strandpromenadene.  

Det er kort vei mellom koselige caféer, tapasbarer og steder hvor du kan se flamenco, og byen har en overflod av heftige nattklubber for den som vil feste ut i de små timer. I tillegg kommer elegante restauranter og eksklusive butikker. Det andalusiske kjøkkenet og tilhørende viner  er en opplevelse i seg selv.  Ikke så langt unna venter utfluktsmål som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga.

Puerto Banús
Yachthavnen Puerto Banús ligger ca. seks kilometer vest for Marbella, og er lekegrinden for de virkelig rike. Her er det mye luksus å titte på, både til lands og vil vanns. En tur i havnen er en opplevelse i seg selv, med innslag av store lystbåter tilhørende noen av verdens rikeste. Med en overflod av elegante merkevarebutikker og restauranter i toppklasse er det ikke vanskelig å få kredittkortet til å løpe løpsk.

Golferens paradis
Costa del Sol er også kjent som ”Costa del Golf”, og er med sitt rike utvalg av baner i absolutt verdensklasse et veritabelt paradis for golfspillere. Her kan du spille på en ny bane hver dag i flere måneder, om du ønsker.

Opplev mer av Costa del Sol
Premiumreisen tar deg til sagnomsuste Granada og magiske Alhambra, vakre Ronda med Spanias eldste tyrefekterarena, og berømte Gibraltar. Vi besøker også en bodega, og vi får mulighet til å smake lokal vin og kortreist mat fra Andalusia.

Last ned programmet for turen i pdf format her: PREMIUM costa del sol.pdf

Avreisested
 • Oslo Lufthavn (OSL)
Smakebiter:
 • Bo i eksklusive Puerto Banús
 • Opplev Granada med magiske Alhambra
 • Utflukt til Gibraltar
Les mer

Priser

 • Antall reisende

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo Lufthavn - Malaga
 • 1 uke på Hotel H10 Andalucia Placa i dobbeltrom
 • Halvpensjon (frokost og middag) på hele oppholdet
 • Gratis WiFi på hotellet
 • Gratis inngang til Marbellas casino
 • Utflukt: Granada inkludert besøk i Alhambra. Lunsj i Granada.
 • Utflukt: Ronda med besøk i tyrefekterarena, museum, samt bodega med vinsmaking. Lunsj i Ronda.
 • Utflukt: Gibraltar (halvdag)
 • Skandinavisk reiselederservice

Følgende er ikke inkludert:

 • Frivillige forsikringer
 • Måltid på flyreisen
 • Måltider utenom program
 • Transport til/fra flyplass - hotell

Program

Dag 1
Ankomst
Ankomst

Avreise fra Oslo Lufthavn. Når vi ankommer Malaga vil en representant fra Solia møte dere i ankomsthallen. For de av gjestene som har bestilt transport til hotellet venter bussen på flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel H10 Andalucia Plaza i Marbella og kan slappe av etter reisen.

Dag 2-7
Program
Program

Dager og tider for utfluktene vil bli opplyst av vår reiseleder ved ankomst. Her er en nærmere beskrivelse av utfluktene som er inkludert i Premiumreisen.

Granada og Alhambra
Vår ferd går i dag innover i landet til Granada. Granada er uten tvil en av Spanias vakreste byer, med den mauriske borgen Alhambra som høydepunktet. Alhambra står på UNESCOs verdensarvliste og blir regnet som en av Spanias største kulturskatter, og er virkelig en utflukt verdt. En vandring mellom palassets skyggefulle søyleganger med fantastiske mosaikkmønstre og solfylte gårdsrom med sildrende fontener kan ta pusten fra selv den mest blaserte. På denne utflukten spiser vi lunsj i Granada.

Dagstur til vakre Ronda
Byen Ronda er kanskje ikke like kjent som Granada, men denne byen, som er en av Andalusias aller eldste, kommer som oftest helt på topp når vi spør våre gjester om hva de likte aller best på rundturen. I Ronda har keltere, fønikere, romere og arabere satt synlige fotavtrykk. Her ligger også Spanias eldste tyrefekterarena Plaza de toros de Ronda fra 1784 og den kongelige rideskolen. Byens mest kjente fotomotiv er broen over den 120 meter dyp kløften Tajo, som skiller den eldre, mauriske bydelen La Ciudad fra den yngre El Mercadillo.

Vi vil også få prøvesmake viner på en lokal bodega. På denne utflukten spiser vi lunsj i Ronda.

Gibraltar
Etter frokost setter vi kursen sørover mot Gibraltar. Ytterst på spissen av en odde ligger Gibraltar og den berømte klippen, som fortsatt er britisk territorium. Gibraltar ligger svært strategisk til, ved innløpet til Middelhavet. Befolkningen i Gibraltar er ikke stor - det bor bare rundt 30.000 mennesker her, men befolkningstettheten er blant de største i verden.

Gibraltars mest kjente landemerke er selve klippen. Den er 426 meter høy og er nærmest gjennomboret av tunneler. De fleste har militær betydning og er sperret for turister. Det går gondolbane fra byen og opp til toppen av klippen.

Bussen kjører oss til La Linea de la Concepción, den spanske byen som grenser til det britiske Gibraltar. Etter å ha krysset grensen blir vi kjørt i lokale minibusser og besøker blant annet Gibraltarklippen og den berømte grotten San Miguel, en av totalt ca 150 grotter i den store klippen.

NB! Det tas forbehold om at endringer kan forekomme i det presenterte programmet. 

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Det er på tide å vende nesen hjemover. Vi sjekker ut av hotellet og reiser til flyplassen i Malaga. Det er busstransport for dem som har bestilt det.

Hotell

Som gjest med Solia Premium til Marbella bor du på Hotel H10 Andalucia Placa****+ nær stranden og den flotte yachthavnen i Puerto Banús. Det er ca 1 km til sentrum av Puerto Banús. Rommene på H10 Andalucia Plaza er velutstyrte og smakfullt innredet i moderne stil. 

Les mer på hotellets hjemmeside

Kart

Del webadressen via epost.