• Vinterferie med Solia

    Påskeferie

Reiser i påskeferien

Påskeferien er et supert tidspunkt å legge vårens reise. De fleste nordmenn tar en til to ukers påskeferie, og selv om det går mot vår, kan april være en kald måned og by på snøvær og alt annet enn det som minner om vår. I april er det ingen høysesong for feriereiser, og derfor kan du ofte få en reise til en solfyllt destinasjon til rimelig pris. Bytt ut snø og ski på fjellet med sol og bading i Syden! Har du fått nok av vinteren og er klar for vår og sommer? La påskeferien gå til varmere strøk og nyt full avslapning, sol og varme. 

Påskereise til Gran Canaria

Gran Canaria er et opplagt reisemål på de kortere feriene. Den populære øya har vært nordmenns feriefavoritt siden charterturismens begynnelse! Det forstår vi godt, for denne berømte øya oser av feriestemning og kan friste med mange flotte og solfylte reisemål. I Solia har vi et stort utvalg av lekre hoteller for enhver smak. Vi har også forsøkt å finne de virkelige "gullkornene". 

Familieferie i påsken?

Påskeferien er en opplagt mulighet til å reise som barnefamilie, da skolen også tar ferie. Barn elsker å leke i varmen og svømme i bassenget, mens forelsrene slapper av eller tilbringer kvalitetstid sammen som familie. Med en påskeferie i varmen, skaper dere minner som vil bli husket i mange år frem i tid. Gran Canaria, Mallorca og Costa del Sol er ideelle reisemål for familier. Flere av Solias hoteller er derfor innredet til barnefamilier med barnebasseng, samt med mulighet for å bestille All Inclusive-opphold. Vi kan blant annet anbefale: Gloria Palace San Agustín på Gran Canaria, Hotel Balaia Mar i Algarve, Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa i Hua Hin og Sol Timor leiligheter på den spanske solkysten. 

Avslapning og selvpleie

Reiser du uten barn, er det store muligheter for å få en avslappende voksenferie. Våre hoteller tilbyr flotte bassengområder, lekre kulinariske måltider og deilig sommervær på våren. Nytt en hyggelig ferie sammen i varmt klima, hvor dere har tid til å bare være sammen og nyte hverandres selskap. I Solia tilbyr vi mange flotte hoteller for dere som reiser uten barn. Det betyr ikke at det ikke er barn og familier på disse hotellene, men omgivelsene er perfekte for en deg og meg-ferie. Vi kan blant annet anbefale: Rest Detail Hotel i Hua Hin, Hyatt Regency i Phuket,  Tisalaya Park på Gran Canaria og Hotel HM Alma Beach på Mallorca. 

Hvor går påskeferien?

Malta

Republikken med uimotståelig blått hav og solfylte kyster. Reis f.eks. 13/4 og få 7 dager fra 3.695,-
Bestill her > 

Thailand

"Smilets land" ønsker deg velkommen til fantastisk badeferie. Reis f.eks. 17/4 og få 7 dager fra 8.095,-
Bestill her > 

Dubai

Flotte strender, luksushotell og innholdsrike utflukter. Reis f.eks. 18/4 og få 7 dager fra 6.895,-

Bestill her > 

Costa del Sol/Malaga

Den spanske solkysten - selve begrepet på deilig sydenferie. Reis f.eks. 20/4 og få 7 dager fra 3.695,-
Bestill her > 

Mallorca

Middelhvet på sitt aller beste! Kombiner badeferie og storbyliv. Reis f.eks. 19/4 og få 7 dager fra 2.995,-
Bestill her > 

Gran Canaria

Nordmenns feriefavoritt helt siden charterturismens begynnelse. Reis f.eks. 20/4 og få 7 dager fra 6.695,-
Bestill her > 

Algarve

Velkommen til Portugals vakre og solfylte sydkyst. Reis f.eks. 18/4 og få 7 dager fra 3.495,-
Bestill her > 

Vet du ikke hvor du skal? Utfyll fanen til venstre og finn din reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7