• Høstferie med Solia

    Høstferie

Reiser i høstferien

Høstferien er en super mulighet til å forlenge sommeren og et deilig tidspunkt å reise på. Den norske sommeren kan være deilig, men ofte veldig ustabil.. I tillegg er den altfor kort, og når sommerens sol og varme forsvinner velger mange nordmenn å reise mot sydligere strøk. Ved å reise til sol og varme i høstferien kan du forlenge sommeren! Nyt energien fra solens lys og varme og fyll opp D-vitaminlagrene, slik at du kan gå høsten og vinteren i møte med ny energi.

Høstferie for barnefamiliene

Skolens høstferie innebærer at barnefamiliene får mulighet til å tilbringe kvalitetstid med hverandre.. Nyt fellesskapet og det hyggelige samværet og plei familien med en lekker reise til en varm destinasjon. Mange av våre hoteller er innredet etter barnefamiliens behov, med barnebasseng, lekeplasser og mulighet for All Inclusive-opphold. La dagene fylles med lek, glede og hyggelig samvær, og få overskudd som varer i mange måneder fremover.

Plei deg selv i høstferien

Vårt utvalg av luksuriøse og prisvennlige hoteller har eksepsjonelle fasiliteter for at du skal kunne pleie deg selv. Slapp av ved bassengområdet, eller få aktivitetsnivået opp på tennisbanen eller i treningsstudioet. Gå en tur langs stranden, dra på shopping eller stress ned med en spa-behandling. Nut et måltid i kulinarisk særklasse og når du kommer tilbake, opplev den lokale, musikalske underholdningen og avslutt kvelden på en av de supre nattklubbene. Flere av hotellene har egen nattklubb, og de egner seg derfor perfekt til par eller vennegrupper som ønsker å få en opplevelse for livet.

Begynn drømmen i dag!

Når du bestiller en ferie i god tid, får du ikke bare flere alternativer, du utvider også selve ferieopplevelsen fordi du går og gleder deg og ser frem til ferien i tiden før avreise. Derfor er et godt ferieråd og ikke bestille reisen i siste øyeblikk! Noen ganger er det likevel deilig å være spontan og det kan være at man plutselig får mulighet til å reise i siste sekund. Uansett når du bestiller din reise - så ønsker vi deg en fantastisk høstferie! 

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 13
  • 14