• Nyttårsreiser

Avslutt året med en uforglemmelig opplevelse

Hvor er du når klokken slår tolv natt til 31.desember? Nyttår er en festlig anledning – uansett om du velger å bli hjemme i kulden, eller du foretrekker å ta en nyttårsreise ned til varmen.

Reis bort fra stressende juledager og vante omgivelser sammen med kjæresten, familien eller vennene og få en uforglemmelig opplevelse. Gå inn i det nye året med et glass sprudlende bobler i hånden, mens du nyter utsikten over noen av de mest fantastiske stedene i verden!

Nyttår på Kanariøyene

Bytt ut snø og kulde med lune dager på stranden på Kanariøyene. Reis f.eks. til skjønne Tenerife, Gran Canaria eller Fuerteventura og den ultimate reisen i desember, fylt med sommerstemning, sol, krystallklart vann og festligheter. Hver øy har sin egen unike sjarme – Tenerife med sitt imponerende landskap og fjellsider, Gran Canaria med sin fargerike natur og vulkankratre og Fuerteventura med sine lekre, hvite sandstrender og ikoniske, mørke lavastrender.

Spis frisk lokalfanget fisk på en av de mange hyggelige restaurantene og fest deretter natten lang under den klare stjernehimmelen. Er du frisk og klar den etterfølgende morgenen, kan du delta i den tradisjonelle kanariske nyttårsdukkerten, som symboliserer fornyelse og renhet, og bringer deg hell og lykke inn i det nye året.

Thailand – feir det nye året under palmene

Ønsker du at nyttårsfeiringen skal være enda mer eksotisk og fargerik? Vel – da anbefaler vi virkelig å dra til Thailand og gå inn i det nye året under svaiende palmer. Reis f.eks. til Hua Hin eller til den populære ferieøya Phuket, hvor du kan nyte en avslappende ferie med hvite sandstrender, turkisblått vann og kulturelle utflukter i toppklasse.

Bali – nyttår i lekre omgivelser

Du vil garantert elske å tilbringe nyttårsaften på den lekre og spektakulære øya Bali, som ligger i Det indiske hav. Dette skyldes ikke minst at øya har noe for enhver smak. Dra f.eks. på oppdagelse gjennom rismarker og grønn natur, bestig vulkaner, bad i de fantastiske fossefallene, eller nyt en avslappende dag på en av de nydelige strendene. Dersom du ønsker mer fest og farger, så kan du nyte den eksotiske stemningen og de pulserende balinesiske rytmene på det kjente strandområdet Kuta Beach, hvor du også kan shoppe og smake på lokale spesialiteter.

Dubai – en skattekiste full av opplevelser

Verdensmetropolen Dubai er et unikt reisemål og å feire nyttårsaften her er en opplevelse for livet. For bare 200 år siden var Dubai en ørken med fattige nomader, mens i dag er Dubai blitt en ørkendiamant som er på alles lepper! Denne byen overgår dine villeste forventninger. Her finner du et nesten ubegrenset tilbud av restauranter for enhver smak, herlige parker, eksklusive marinaer, kunstige øyer og skyhøye bygninger.

Ferier i to uker over nyttår

Foretrekker du en varm nyttårsferie? Hvorfor tilbringe kun én uke i Sydens sol, når du kan ta to uker med sol, avslapning og mange spennende opplever. Finn din favoritt og bestill din neste drømmeferie!

Se tilbudene og bestill direkte her >

Nyttårsaften på Kanariøyene

Denne paradisiske øygruppen har et vidunderlig klima med behagelige temperaturer hele året rundt. Spesielt  tiltrekkende er de mange spektakulære strendene og den betagende unike naturen.
Se tilbudene og bestill direkte her >

Eksotisk nyttårsferie!

Drømmer du om å feire nyttårsaften i fantastiske omgivelser med kritthvite sandstrender og asurblått hav?
Bestill direkte her >

Langhelg til sol og varme

Med Solia kan du reise slik det passer deg. Ta en langhelg og reis. f.eks. 3, 4 eller 5 dager over nyttår. 
Bestill direkte her >

Luksus-nyttår i Dubai

Bestill din nyttårsreise til Dubai, og bo på et av våre fantastiske luksushoteller - kategori 4, 4+ eller 5.
Bestill direkte her >

Opplev Madeira

Feire nyttårsaften på øya som er kåret til Europas beste! Magiske Madeira er full av spennende opplevelser.
Bestill direkte her >

Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Del webadressen via epost.