• Julereiser

Reis i juleferien

Julereiser til varme destinasjoner er blitt svært populært blant nordmenn. Slipp alle bekymringer om matlaging, rengjøring, avtaler og alt det stresset som julen ofte medfører, og bruk heller juleferien på å slappe av og lade opp batteriene. Reis på en avslappende ferie hvor fokuset er på hva julen egentlig handler om: glede, avslapning, hyggelig samvær med de man er glad i og deilig mat for enhver smak. Bli gjerne over nyttår og få en uforglemmelig nyttårsaften. En luksuriøs julereise i sol og varme er en opplevelse som både vil huskes og som vil gjentas senere. 

Hyggelige julereiser med barn

Juleferie med familiens yngste en tid for glede og samvær. Når vi tenker på juleferie, ledes tankene naturlig nok mot snø, mørke og kulde. En varm og solrik julereise kan derimot gi hele familien ekstra energi! Grunnpilarene for den perfekte julereisen med barn er avslappende dager uten hverdagens oppgaver, lek og moro i bassengområdet, middag fra en lekker buffet, en fotballkamp før barna legges i seng og rolige kvelder med hyggelige samtaler. Med en reise i julen er det tid og overskudd til nettopp oppmerksomhet, nærvær og hyggelige stunder som kommer alle familiens medlemmer til gode. Uansett om man reiser to eller flere generasjoner sammen, blir en reise i julen en uforglemmelig opplevelse for hele familien.

Avslappende voksenferier i varmen

Julereiser er det helt ideelle for dem som ønsker en avslappende og rolig juleferie. Uansett om man er et par, vennepar eller andre reisende, så kan man nyte et herlig opphold med sol og varme, mens den norske vinteren hersker der hjemme. Mens dagene er på sitt korteste og mørkeste i Norge, kan man på varmere destinasjoner suge til seg lyset, og vende velopplagt hjem etter en jul og et nyttår med sol, varme og egenpleie. Late dager i luksus, lekker mat fra buffeten og hyggelige kvelder med et glass rødvin, gjør en solferie til en fantastisk juleferie. Uansett om man like utflukter og shopping utenfor hotellets område, eller om man foretrekker å nyte en god bok ved bassenget, så er en julereise den perfekte flukten fra julens stress og jag.

En jul du alltid vil huske!

Julen er en magisk tid, og i Sydens sol og varme blir den enda mer fortryllende. Uansett om du reiser på egenhånd, som par eller med familien, kan en julereise bli en helt uforglemmelig opplevelse. Sett avslapning og samvær i høysetet når du planlegger din neste juleferie!

Ferier i to uker over jul og nyttår

Drømmer du deg langt vekk fra kulde og julestress? Hvorfor reise kun én uke til Sydens sol, når man kan ta to uker med sol, avslapning og masse av spennende opplevelser? Fyll opp D-vitaminlagrene gjør deg klar for et nytt år!

Se tilbudene og bestill direkte her >

Jul på Kanariøyene

Kanariøyene er en spansk øygruppe med subtropisk vær. Øygruppen kjennetegnes ved de lange, varme sommerene og de lune vintrene, og er dessuten nordmenns foretrukne reisemål om vinteren.

Se tilbudene og bestill direkte her >

 

Krabi/Ao Nang

Det perfekte reisemål for dere som ønsker å oppleve det ekte Thailand i et avslappet område. Nyt vakre strender, dykking og eksotisk dyreliv.
Bestill direkte her >

Luksusferie i Dubai

La julereisen går til et av våre luksushoteller i Dubai. Her nyter dere ferien på kvalitetshoteller - kategori
4, 4+ eller 5. 
Bestill direkte her >

Eksotisk juleferie!

Når vinteren herjer i Norge, lokker eksotiske badeferier med lekre sandstrender og krystalklart badevann.
Bestill direkte her >

Costa del Sol

Den berømte spanske solkysten er også mulig i desember! Besøk spennende storbyer som Sevilla, Malaga og Granada.
Bestill direkte her >

Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Del webadressen via epost.