Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Solias herregårdshoteller på Madeira

    Herregårdsferie

Ferie på et herregårdshotell

Nyt rolige og avslappende omgivelser på et av våre unike herregårdshoteller

Solia tilbyr opphold på flere stilfulle herregårdshoteller, både på Madeira og på Mallorca. På disse hotellene er stilen intim og hyggelig, og de fleste rommer mange antikviteter. I selve hovedbygningen på herregårdene har man beholdt den den gamle stilen – med antikke møbler, malerier og tepper. Herregårdene har også nyere tilbygg med flere rom. Disse rommene er ofte relativt små og innredet i den tradisjonelle og gamle herregårdsstilen. På de fleste herregårdene finnes det også egen restaurant av god kvalitet.

Herregårdsferie passer best for par som vil nyte en unik ferie i hverandres selskap, uten å være sosiale med andre gjester. På herregårdshotellene er det som oftest få gjester, og man slipper derfor unna kaos og mennesker overalt. I stedet har man god plass på hotellområdet og ro og fred rundt seg – perfekt for parferien!

I Portugal generelt og på Madeira finnes det mange gamle og flotte herregårder, også kalt quintaer. Så kan man lure på hvordan disse flotte og elegante herregårdene oppstod og historien rundt dette involverer britiske kjøpmenn og vindyrkere, som kom til Madeira og slo seg ned på 1700- og 1800-tallet. De startet å bygge elegante hus med romantiske hageanlegg. Mange av disse herregårdene er i dag restaurert og bygd om til hotell. På Madeira kan du bo på noen lekre herregårder, og vi er stolte av å kunne tilby noen virkelig unike perler for våre gjester.

Hotellene Casa Velha do Palheiro og Quinta da Bela Vista er de to beste herregårdshotellene våre på Madeira. Her får du luksus i forskjellige former og en virkelig unik ferie.

Du kan også nyte herregårdsferie på Mallorca, i såkalte fincaer. Fincaene vi tilbyr er gamle herregårdseiendommer, som er totalrenovert med moderne og eksklusive fasiliteter, men selvfølgelig med stor respekt og hensyn til den opprinnelige spanske byggestilen. Rommene eller leilighetene, som det som regel ikke er mer enn 15 av, er luksuriøst innredet og omgivelsene er perfekte for fred, ro og avslapning.

Dessuten legges det stor vekt på å lage mat av de beste råvarene, og temaet er naturligvis det klassiske spanske landkjøkkenet. Flere av fincaene har dessuten egenproduksjon av sitrusfrukter, oliven og fikener, og dermed kan du nærmest følge de lekre råvarene fra jord til bord.

Bemerk; Mange av hotellene ligger oppe i åsen i landlige omgivelser, et godt stykke fra sentrum. Disse hotellene er heller ikke egnet for personer som har vanskeligheter for å gå.

Se våre ulike herregårdshoteller nedenfor og finn din favoritt! 

Våre herregårdshoteller på Madeira

Hotel Quinta Perestrello

Genuint herregårdshotell med hyggelig atmosfære, beliggende i Funchals fremste hotellområde.

Les mer og bestill her >

Hotel Enotel Serra Golf

Sjarmerende herregårdshotell i grønne og flotte omgivelser med golfbane like i nærheten. 

Les mer og bestill her >

 

Hotel Quinta das Vistas

Bo på dette lekre herregårdshotellet med flott utsikt over sentrum av hovedstaden, Funchal.

Les mer og bestill her >

 

Hotel Quinta do Estreito

Herregårdshotell i nydelige omgivelser omgitt av villaer, vinåkre og små, koselige serveringssteder.

Les mer og bestill her >

Hotel Quinta da Bela Vista

Nyt ferien på dette unike og herskapelige herregårdshotellet som oser av luksus og eleganse.

Les mer og bestill her >

Hotel Casa Velha do Palheiro

Et av Madeiras absolutt beste hoteller med utmerket beliggenhet.

Les mer og bestill her >

 

VÅRE HERREGÅRDSHOTELLER PÅ MALLORCA

Finca S'Olivaret

Nyt fantastisk landskap, innendørs- og utendørsbasseng, boblebad, restaurant, bar og enda mer. 

Les mer og bestill her >

Hotel Cas Compte Petit

Luksuriøs finca kun for voksne, med fullt utstyrt spa, flott restaurant og takterrasse med basseng. 

Les mer og bestill her >

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.