• Transport

Transport ved fleksible pakkereiser og storbyferier

Nå kan du enkelt kjøpe transport til/fra hotellet på fleksible pakkereiser og storbyferier med Solia. Transporten din er kun få klikk unna.

Vi kjenner det alle. Endelig er man fremme, bagasjen har kommet og man er klar til å starte ferien. Det eneste som mangler er å komme seg til hotellet – og her blir det enten dyrt eller vanskelig. Enten så tar man en taxi, eller så skal man sette seg inn i offentlige transportmuligheter, som sjelden går direkte til hotellet. Men slik trenger det ikke å være! Bestill din transfer fra flyplassen på alle Solias fleksible pakkereiser og storbyferier her, også står det en sjåfør klar på flyplassen. Enklere blir det ikke.

Superenkelt – og til en god pris
I Solia har vi gjort det enkelt, for hos oss kan du søke mellom flere forskjellige utbydere på én gang, slik at du sikrer deg den beste transporten til den beste prisen. Du kjøper transfer direkte hos Rideways. På den måten kan du selv velge hvilken type transfer som passer best for deg/dere. Du utfyller bare hvor og når du gjerne vil hentes, hvor du vil kjøres til, om du ønsker en retur, samt hvor mange dere er. Deretter finner søkemaskinen frem de beste forslagene til deg.

Fleksible pakkereiser og storbyferier
Solia tilbyr denne løsningen på alle fleksible pakkereiser og storbyferier. Dette gjelder altså alle reiser hvor du flyr med et rutefly, og hvor reisen består av fly og hotell, men hvor det ikke er reiselederservice på destinasjonen. På denne type reiser har du ofte friheten til å velge hvor lenge du vil feriere, da flyselskapet ofte flyr flere dager i uken. På våre charterreiser har du fortsatt mulighet til å kjøpe transfer til og fra hotellet direkte hos oss. Her møter våre reiseledere deg fortsatt på flyplassen og sørger for at du kommer med bussen til hotellet.

Kjøp transfer her

Du kjøper transfer på din fleksible pakkereise eller storbyferie gjennom firmaet Rideways. Alle henvendelser både før, under og etter – f.eks. ved endringer – skal derfor foregå gjennom dem. Når du bestiller transferen kan du se hvilke betingelser som gjelder for f.eks. avbestilling osv.

Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Del webadressen via epost.