Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Om Solia

    Om Solia

Solias verden

Solia AS ble startet i 2003 og har siden den gang vokst til å bli en vesentlig aktør i norsk reiseliv. Solia AS er en del av TravelCo Nordic, Nordens største nordiskeide reisearrangør. Selskapet er registrert i Danmark og er representert med arrangører i samtlige nordiske land. Det var i 2017 at virksomheten flyttet til Danmark og i 2018 byttet konsernet navn fra Primera Travel Group til TravelCo Nordic. I dag er Solia Norges fjerde største reisearrangør i Norge. 

Selskapet har blitt kjent for å tilby reiser med høy kvalitet, samt en spennende miks av reiser med unike opplevelser til unike reisemål. Solia har hovedsakelig reisemål i Middelhavsregionen og i Atlanterhavet. Spesielt viktige er destinasjonene Gran Canaria, Kreta, den spanske solkysten og ikke minst den populære øya - Madeira. 

Reiseselskapet har selvfølgelig også mange andre spennende destinasjoner. Du kan for eksempel dra på Premiumreise til Estoril/Lisboa - hvor du blir med på en skreddersydd reise med fantastiske opplevelser, eller du kan reise til Thailand der opplevelsene er så varierte at det er vanskelig å velge; alt fra å se gåtefulle templer og besøke fjellfolket i nord, til vandringer i jungelen og late dager på pudderhvite strender. Eksotiske Bali som er en av de mest spektakulære og gjestfrie øyene i Det indiske hav, er også et fantastisk ferievalg. 

Solia ledes av Peder Hornshøj, som også er administerende direktør for søsterselskapet Solresor som holder til i København. 

TravelCo Nordic omfatter, foruten Solia, disse selskapene:
Solresor i Sverige, Bravo Tours og Sun Tours i Danmark, Matkavekka i Finland og Heimsferdir på Island. 

Del webadressen via epost.