Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Om Solia

Om Solia - pressekontakt

Solia AS er en del av Primera Travel Group, Nordens største nordiskeide reisearrangør. Selskapet er registrert i Danmark og er representert med arrangører i samtlige nordiske land. I tillegg har selskapet et eget charterflyselskap - Primera Air.  

Solia AS ble startet i 2003 og har siden den gang vokst til å bli en vesentlig aktør i norsk reiseliv. I dag er Solia AS Norges fjerde største reisearrangør i Norge.

Selskapet har blitt kjent for å tilby reiser med høy kvalitet, samt en spennende miks av reiser med unike opplevelser til unike reisemål. Solia har hovedsakelig reisemål i Middelhavsregionen og i Atlanterhavet, og spesielt viktige er destinasjonene Gran Canaria, Kreta og Madeira.

Solia tilbyr selvfølgelig også mange andre spennende destinasjoner. Du kan for eksempel dra på rundreise i magiske Marokko og bli kjent med landets flerkulturelle historie, vakre arkitektur og landskap, eller du kan dra til Thailand der opplevelsene er så varierte at det er vanskelig å velge; alt fra å se gåtefulle templer og besøke fjellfolket i nord, til vandringer i jungelen og late dager på pudderhvite strender. 

Solia ledes av Jan Lockhart, som også er administerende direktør for søsterselskapet Solresor i Sverige. 

Kontaktperson presse:
Sidsel Nordestgaard, kommunikasjon og presse, tlf. (+45) 2216 4035

Primera Travel Group omfatter, foruten Solia, disse selskapene:
Solresor i Sverige, Bravo Tours i Danmark, Primera Holidays i England, Matkavekka i Finland og Heimsferdir på Island. 

Del webadressen via epost.