Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Aktuell informasjon om koronaviruset

Alle reiser fra Norge innstilles til 20. august 2020

Utenriksdepartementet i Norge kunngjorde 15. mai at de fraråder alle ikke-nødvendige reiser fra Norge frem til 20. august 2020. Vi har derfor besluttet å innstille alle våre pakkereiser til og med denne datoen. 

Alle som har en reisebestilling med avreise frem til 20. august 2020 vil bli kontaktet av SOLIA. Kansellerte reiser refunderes iht. Pakkereiseloven § 22. For reiser med senere avreise lengre frem i tid gjelder ordinære avbestillingsregler. Du trenger altså ikke kontakte oss – vi kontakter deg!

Informasjon om tilbakebetalinger av penger
Fredag 24. april besluttet norske myndigheter en 3 måneders utsatt betalingsfrist for aktører i reisebransjen. Fristen forlenges fra 14 dager til 3 måneder, og vil gjelde alle pakkereiser som avbestilles eller avlyses i perioden 1. mars til 14. juni 2020. Det vil i praksis si at Pakkereiselovens regel om 14 dagers tilbakebetalingsfrist er overstyrt, og at vi som bransje har lengre tid på å utbetale utestående beløp til våre kunder. Dette er selvsagt ikke en optimal løsning, verken for oss eller for deg som kunde, men i en meget vanskelig situasjon er dette dessverre helt nødvendig for at vi skal kunne opprettholde videre drift.
Les mer hos regjeringen.no

 


(Oppdatert 18.05.2020 )

Del webadressen via epost.