Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Reiseforsikring

Reiseforsikring

Vårt beste råd til deg: Aldri reis på ferie uten reiseforsikring!

Gouda er spesialister på reiseforsikring, så her kan du trygt bestille reiseforsikring. 

Det viktigste når du skal velge reiseforsikring er å sjekke om den dekker alle viktige deler av din reise. Dekker den virkelig de sportsaktivitetene du har tenkt å bli med på? Hvilken service får du om noe skulle hende og du behøver hjelp? Hvilken egenandel har du? Hvilke beløpsgrenser er det for eksempel dersom du blir syk og trenger sykehusopphold og hjemtransport fra reisemålet?

Når du velger en Gouda Reiseforsikring er du sikret trygghet på reisen og effektiv assistanse, - hvis uhellet skulle være ute. Gouda Reiseforsikring er et spesialistselskap på reiseforsikringer og har fullt fokus kun på reiseforsikringer.

Mange har en reiseforsikring i kredittkortet. En slik forsikring kan benyttes som tilleggsforsikring, men vil i de fleste tilfeller ikke gi en tilstrekkelig dekning. Vi anbefaler deg derfor å ha en Gouda reiseforsikring som hovedforsikring på din reise. Les mer om Gouda 

Bestill reiseforsikring her

RABATTER

Gouda Reiseforsikring kan tilby gode rabatter for barn og samboere/ektefeller. Samboere/ektefeller kan bestille en forsikring fra kun kr 348,- per person.

Barnerabatten gjelder når barna reiser sammen med minimum en voksen og koster fra kr 87,-.

Ektefeller /samboere                                       25 % rabatt av ordinær pris
Medfølgende barn under 15 år                       80 % rabatt av ordinær pris

GOUDA ALARMSENTRAL 
På Goudas Alarmsentral sitter rutinerte skandinaviske medarbeidere klare til å hjelpe deg - 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Med Goudas egen alarmsentralen som har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam parate er du sikret hurtig og effektiv hjelp. Hjelpen er aldri mer enn en telefonsamtale unna.

FULLT FORSIKRET – VELG DEKNING ETTER DITT BEHOV
Det er ofte individuelt hva man har behov for med tanke på dekningssummer. Derfor tilbyr vi to forskjellige dekninger; Super og Standard. Se dekningsoversikt hvor de er satt opp mot hverandre for enklere å se hvilken du behøver.

EUROPA ELLER VERDEN
Når du kjøper en ungdomsreiseforsikring kan du velge mellom dekning for Europa eller hele verden. Vår Europadefinisjon lyder som følger:

Med Europa menes alle EU- og EØS-land inkl. Kanariøyene, Azorene og Madeira.
Land som Russland, Ukraina og Tyrkia er eksempler på land som ikke faller inn under europadefinisjonen.

Behøver du reiseforsikring for din reise bestilt gjennom Solia, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller bestille denne på "min side".

Enda gunstigere er det å kjøpe en helårsforsikring via Gouda og fra kun kr 1 045,- kan du være forsikret på all reise gjennom et helt år. Helårsforsikring fra Gouda kan bestilles via knappen nedenfor:
 

Bestill reiseforsikring her

Del webadressen via epost.