Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Hoteller med gratis WiFi

Hoteller med gratis WiFi

De fleste av oss reiser på ferie for å komme vekk fra hverdagen og hverdagsstresset som mange kan kjenne seg igjen i. Likevel er det deilig å kunne følge med på hva som skjer der hjemme, og være i kontakt med familie og venner – og det er jo nettopp derfor gratis WiFi er en stor fordel.

Kanskje er du også avhengig av WiFi dersom du skal jobbe i deler av ferien? Dessuten skal man heller ikke undervurdere den gleden som ligger i å dele bilder av glade smil, vakre strender og lekre drinker, så familie, venner og kolleger bli en smule misunnelige.

Nå har man jo selv gått og ventet lenge på ferien og drømt om lyseblå bassenger, hvite sandstrender og varme briser, så da må det vel være lov å dokumentere dette med noen lekre bilder?

Hold styr på utgiftene med gratis WiFi

Selv om de såkalte roaming-avgiftene har blitt avskaffet i EU, slik at man kan benytte sin mobiltelefon akkurat som hjemme uten ekstra omkostninger, er det likevel verdt å se etter hoteller med gratis WiFi.

Mange telefonselskaper har nemlig begrensninger på hvor mange GB man kan bruke når man befinner seg i et annet land enn Norge. Dersom man reiser utenfor EU, risikerer man en skyhøy telefonregning etter ferien hvis man bruker det mobile nettverket. Dette gjelder når man bruker f.eks. Facebook, Instagram, Snapchat og internett generelt.

 Ved å bo på et hotell med gratis WiFi, så slipper man å bekymre seg for mobildatabruk. Bare sørg for å være på nett kun når du er på hotellet, så slipper du ubehagelige overraskelser når ferien er slutt.

Gratis WiFi – en fordel på reiser med barn

Selv om de fleste barn slett ikke har tid til å finne frem verken mobiltelefon eller nettbrett, når det er bassenger, vannsklier og nye lekekamerater rett foran øynene på dem, er det likevel deilig å ha mulighet for å kunne koble lav litt ved skjermen.

Dette gir også foreldrene litt pause i ferien, når det er behov for litt ro på hotellrommet eller når dagens inntrykk skal fordøyes ved å koble helt av. Med gratis WiFi på hotellet kan barna nemlig føle seg akkurat som hjemme. De kan f.eks. slå seg løs med en spennende barnefilm på Netflix eller noen spennende spill på nettbrettet, mens de voksne nyter et øyeblikks ro på terrassen. På dene måten får dere en ferie med både nye opplevelser og gjenkjennelighet hjemmefra, samt muligheten for å holde løpende kontakt med de man er glad i.

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7