Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Billeie

LEIEBIL – DIN VEI TIL STORE OPPLEVELSER

Kjør, stopp og opplev i ditt helt eget tempo. Det er ingen tvil om at leiebil gir full frihet og er veien til store opplevelser. Ved å leie bil bestemmer du helt selv. Du kan kjøre akkurat når du vil og stoppe så lenge du har lyst. Kjør vekk fra motorveien og besøk de lokale, eller sus direkte til de store severdighetene tidlig om morgen før alle andre.

Helt enkelt – til den beste prisen
I Solia har vi gjort det enkelt for deg! I og med av du leier bilen gjennom www.rentalcars.com, kan du nemlig søke mellom flere kjente bilutleiere. På den måten er du alltid sikret den bilen du ønsker, på det riktige stedet, til den beste prisen. Samtidig er det ganske enkelt å finne den bilen du ønsker. Du skal bare utfylle hvor du gjerne vil hente bilen, når du ønsker den fra og til, og så kommer alle mulighetene frem. Det er rett og slett utrolig enkelt! Dersom du skulle angre senere, har flere selskaper gratis avbestilling inntil 48 timer før avhenting.

Kjente utleiere
Det finnes et hav av bilutleiningsfirmaer. Med Solia har du friheten til å selv velge hvilket firma du vil leie bil av. De mest kjente bilutleierne er bl.a. Hertz, Avis, Europcar, Budget, Alamo, Dollar og Thrifty.    

 

       

Tips på reisemålet
På noen av våre reisemål kan dere også leie bil hos våre skandinavisktalende reiseledere. Vi anbefaler imidlertid alltid at dere leier bil hjemmefra, så vi er sikre på at det er en bil tilgjengelig – og ikke minst den bilen dere ønsker. Dere kan også spørre våre reiseledere om råd. De bor og lever på destinasjonen og vet derfor akkurat hvor dere bør kjøre hen. Dette gjelder både hvis dere gjerne vil oppleve de mest kjente severdighetene, og de mer lokale opplevelsene som man ikke kan lese om i en bok. Møt dem på reisemålet og få de beste tipsene til deres tur i leiebil.

Lei bil her

Du leier bil gjennom firmaet rentalcars. All henvendelse både før, under og etter – ved. f.eks. endringer, skal defor gå gjennom dem. Når du booker bilen, kan du se hvilke betingelser som gjør seg gjeldende for f.eks. avbestilling, ekstra sjåfør osv.

 

Del webadressen via epost.