Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

All inclusive i mai

Finn rimelige reiser med All Inclusive, når du reiser til Syden i mai
I mai kan sommeren for alvor ha satt i gang her i Norge. Hvis vi er heldige. Men det kan fortsatt være litt surt og kjølig med middels eller lave temperaturer. Vil du ikke vente helt til juni, juli eller august før du reiser, så er mai et godt alternativ. Tyvstart den norske sommeren med en god ferie til sol og varme.

Gode All Inclusive-tilbud
I landene rundt Middelhavet og i Sør-Europa generelt er været allerede sommerlig og flott når vi kommer til mai. Turistsesongen har startet opp, og alle restauranter og hoteller er åpne og klar til å motta sommerens gjester. Men det er tidlig i sesongen, så ingenting er overfylt noen steder, og det er derfor gode muligheter for å finne en reise til en veldig god pris.

Foretrekker du All Inclusive når du reiser er mulighetene gode nå fordi det ennå ikke er høysesong for reiser. Har heller ikke så avhengig av avreisedato og reisemål, er sjansene store for at du finner noe som passer til deg. 

Fordelen med All Inclusive er at du ikke trenger å tenke på utgifter til mat og drikke. Alt er betalt på forhånd, som en del av prisen på reisen. Du får altså fly, hotell, mat og drikke inkludert, og slipper å ende opp med kjedelige regninger hver gang du får lyst på noe å spise. 

Varmen har ankommet Middelhavet
I mai har vi reiser til blant annet Kanariøyene Gran Canaria og Tenerife, Kreta, Dubrovnik, Costa del Sol, Madeira, Antalyakysten og Mallorca. Det er en deilig varme på disse stedene i mai, uten at det blir alt for varmt slik som det ofte kan bli senere på sommerne. Sol og varme er bare noen timer unna med fly, men først må du velge den ferien du har lyst på.

Finn din All Inclusive-reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7