Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Sikre deg din vinterreise allerede nå!
Nyt ferien med fokus på hverandre.
De beste hotellene for hele familien.
Nyt ferien uten lommepenger.

Hvordan vil du reise?

Fly billig med Solia

Finn våre rimeligste flybilletter.

Se alle tilbud »

Solferie

Solferie til fantastiske destinasjonene.

Finn din solferie her »

Premiumreiser

Litt utenom det vanlige.

Se alle premiumreiser her »

Blomstertur 2019

Våre superpopulære turer!

Les mer om blomsterturer her »

Herregårdshoteller

Bo på herskapseiendommer.

Se hotellene her »

Fotturferie

Bli med på en av våre fotturferier.

Finn dit fotturferie her »

Mat- og vinferie

Gastronomiske opplevelser venter.

Les mer og bestill her »

Leserturer

Sosialt og hyggelig med andre på tur.

Velg din lesertur her »

NÅR SKAL DU PÅ FERIE?

Reis fra julestresset og nyt varmen med familien.
Reis vekk fra vinterkulden og kjenn på sol og varme.
Bytt ut ski på fjellet med sol og sjø i Syden.
Reis på fantastisk sommerferie med Solia.

Tid for ferie - Reiser med Solia

Solia - tid for ferie

Reiser, charter, ferie...

De fleste drømmer om ferie og reiser året rundt, og hvis vi hadde hatt tid og penger nok hadde mange av oss reist verden rundt støtt og stadig. I Solia gjør vi alt vi kan for at feriedrømmen går i oppfyllelse. Uansett om du kaller det reise, ferie, chartertur eller bare en weekendtur, så handler det for mange om årets beste dager. 

Reise med familie, venner eller kjæresteturen er pusterommet som gir ny energi til hverdagen hjemme. Uansett om du vil ha en ferie med full fart, ferie med store naturopplevelser eller ferie med ren avslapping er mulighetene store hos Solia. 

Alltid skandinavisktalende reiseledere

På våre Premiumreiser og rundreiser og på reiser med charterfly er det alltid reiseledere/guider som snakker skandinavisk. Du møter erfarne mennesker, som ofte har bodd på reisemålene i lang tid, og som kjenner forholdene lokalt. Kanskje ikke så viktig tenker du, men vi vet av erfaring at mange setter svært stor pris på å kunne snakke sitt eget språk med våre ansatte i enkelte situasjoner, for eksempel hvis du har behov for legebehandling. 

Charterferier og fleksible reiser

Hvis du er ute etter den aller enkleste ferien, hvor du blir tatt hånd om fra a til å, er charterreisen det beste for deg. La oss ta oss av deg på beste måte, med flyreise, Solia busstransport til hotellet, guideservice og muligheter til å bli med på utflukter og å leie bil hos oss på reisemålet.

Fleksible reiser er for deg som liker å ordne deg mer på egenhånd. Bestill våre gunstige, fleksible pakker, hvor du selv velger reiselengde, flyselskap og hotell.

Premiumreiser

Solia Premium er et begrep for tusener av fornøyde gjester, som gjennom mer enn 10 år har vært med på Premiumreiser til kjente og kjære reisemål. På Premiumreisene er det inkludert spesielt utvalgte kvalitetshoteller, frokost alle dager, flere felles middager og et omfattende og spennende utfluktsprogram. 

Rundreiser

Den helt store ferieopplevelsen sikres på en av våre populære rundreiser. Vi har plukket ut et spesielt populært utvalg av opplevelserike rundreiser, til vakre reisemål som EnglandMarokkoPortugalFrankrike/Italia og Balkan. På rundreisene er det omfattende program med mange bosteder på én og samme reise. 

Aktiv ferie

Med Solia kan du bli med på reiser som passer perfekt for den vandreglade nordmann. Vi har vandreturer, eller fotturferier som vi liker å kalle det, til både Madeira og La Palma. Disse fotturferiene er lagt opp med tanke på den jevne turgåer. Du trenger altså ikke være topptrent for å være med, men du må kunne bevege deg litt utenfor asfalterte veier. 

Blomsterturer

Bli med på en av Solias blomsterturer!
Blomster og grønn glede er viktige ingredienser i mange norske hjem. Som den største norske reisearrangøren til blomsterrike Madeira har vi selvsagt egne turer til øya for den blomsterinteresserte. Vi har også den fantastiske reisen Castles and Gardens til England, hvor du du garantert får se mer blomster og grønne vekster enn du er vant med.

Del webadressen via epost.