• Mat- og vinferier med Solia

Ferie med fantastiske måltider

Et av de vanligste spørsmålene våre reiseledere får er "hvor spiser vi god mat?". Mange av gjestene setter pris på virkelig gode måltider på ferien, og vi er opptatt av at du som reiser med oss skal få de beste rådene.

For å gjøre jobben enklere for deg har vi plukket ut spesielt gode spisesteder og tilbyr gunstige pakker med middager (inkludert drikke).

På Madeira tilbyr vi nå svært prisgunstige mat- og vinturer, hvor måltidene nedenfor inngår i reisens pris (i tillegg til flyreise og hotell).

Middag 1: På Restaurant Do Forte i gamlebyen i Funchal. En av byen beste restauranter, med Funchals kanskje flotteste beliggenhet i et gammelt fort, rett ved sjøen. Treretters meny (valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen) samt tilpasset vinmeny. 

Middag 2: Restaurant Mozart er et klassisk spisested i hyggelige Rua Don Carlos I, også i Funchals gamleby. Velg forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen, med tilpassede viner inkludert. 

Middag 3: Restaurant Chris's, på havpromenaden i Lido-området, ca 200 meter vest for Hotel Enotel Lido Resort. Denne moderne restauranten har mange yngre gjester og er meget populær. Et delikat og lekkert måltid bestående av valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen med viner inngår i mat- og vinturene våre til Madeira. 


Bon appetit!

Del webadressen via epost.