Premium Madeira 2017

0
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
  • Oslo Lufthavn
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Hvem reiser

Om turen

En flytende blomsterbukett i Atlanterhavet
Madeira beskrives som en grønn og svært vakker øy med fantastiske muligheter for utflukter og fotturer. I tillegg til hundreårige tradisjoner med gjestfrihet, finner du maleriske miljøer og en historie som rommer verdenskjente statsmenn og fotballspillere.


Det er lett å forstå hvorfor Madeira, denne vidunderlige øya i Atlanterhavet, blir beskrevet som en flytende blomsterbukett. Her kan man finne frodige grøntarealer, en rik blomsterprakt og majestetiske fjell. Sammen med hundrevis av ulike blomsterarter, skaper vingårder og oregano-, eukalyptus- og fruktplantasjer et hav av velduftende vekster på sletter og dalsider mellom de ruvende fjellene.

På Madeira går turismen hånd i hånd med naturen. Her har de funnet en perfekt balanse mellom antall besøkende, det lokale hverdagslivet og et moderne byliv. På våre turer til Madeira får gjestene oppleve fantastisk natur, minnerike utflukter, gjestfrie møter med lokalbefolkningen og en kulturarv i harmoni med moderne feriefasiliteter.

Madeira kan skryte av et fremragende kjøkken basert på førsteklasses lokale råvarer hentet fra hav, hage, skog og fjell. Det har lyktes å tilpasse det lokale kjøkken til turismens moderne smak uten å miste særpreget. Én av spesialitetene er espada (dolkfisk), en type fisk på rundt en meter, med spisst hode og skremmende tanngard. En annen rett er det lokale grillspydet espetada, som serveres på vår Madeira-aften. Det sies at Winston Churchill ofte var å se på de gode restaurantene i Funchal når han var på besøk. På dagtid fartet han gjerne rundt mellom øyas små fiskerlandsbyer, hvor han kunne sitte i flere timer og male de pittoreske miljøene.

På Madeira er man selvsagt stolt av sin historie, og som motvekt til portugisisk sjøfartshistorie, ble for eksempel fotballyndlingen Christiano Ronaldo allerede som 19 åring foreviget i øyas historiebøker.

Premium Madeira
Bli med på vår Premiumtur til Madeira for å ta øya i nærmere øyesyn. I løpet av oppholdet drar vi til fjellområdet Curral das Freiras, Nonnenes dal, den berømte botaniske hagen, og vi passerer de små sjarmerende fiskerlandsbyene. I tillegg opplever vi bylivet i herlige Funchal, for å nevne noe.

På Madeira spares det virkelig ikke på noe for at du som gjest skal trives ekstra godt!

Du kan laste ned programmet her:PREMIUM Madeira 2017.pdf

 

Foreløpige avreisedatoer 2017:
Fra Oslo: 
7. mars
28. mars
18. mai
1. juni

Fra Bergen:
20. april (utsolgt)

Alt dette er inkludert i prisen:
• Fly t/r samt sju netter på Hotel Pestana Casino Park i dobbeltrom, balkong/terrasse og delvis havutsikt.

• 7 frokoster og 4 middager på hotellet, inkludert drikke (uke 1).

Utflukt: Bytur i fargerike Funchal, til fots og med buss i den sjarmerende hovedstaden Funchal (halvdag).

Utflukt: Nonnenes dal og Botaniske hage med fantastisk utsikt og blomsterprakt (halvdag).

Utflukt: Ville, vakre vestre Madeira, en øyrundtur over mektige fjell og gjennom frodige daler inkl. treretterslunsj med drikke (heldag).

Utflukt: Madeiraaften, en kveld inkl. musikkunderholdning samt middag og drikke (kveldsarrangement).

Del webadressen via epost.