Premiumreiser - ferie med gylne opplevelser!

Solias Premiumreiser er flotte sosiale turer med et bredt innhold for voksne livsnytere. Uansett hvilket reisemål du velger er turene bygd over samme lest. Reisene passer ypperlig for deg som ønsker en ferie med et variert og innholdsrikt program i trygge rammer.    Premiumreisene er kvalitetsturer tilpasset godt voksne, der målet er å gi våre gjester reiser med innhold. Det sosiale samværet, opplevelsene og tryggheten er satt i fokus. Når du reiser med Solia Premium er det meste inkludert, noe som gjør din reise behagelig og minnerik.     Solia Premium gir deg mye for pengene: Flyreise tur/retur til valgt reisemål Hoteller med høy standard Frokost og flere middager er alltid inkludert Drikke til maten inkludert på de fleste reisene - se detaljert beskrivelse på hvert enkelt reisemål Egen innsjekking og "fast track" på Oslo Lufthavn for reiser til Madeira, Gran Canaria og Kreta Innholdsrike utflukter med skandinavisktalende turleder

Solias Premiumreiser er hyggelige og sosiale turer med skreddersydd innhold. 

Du kan også finne din Premiumreise (høst 2017) i vår Reisekalender.

Reisene er for deg som ønsker ferie med variert og innholdsrikt program i trygge rammer. Premiumreisene er kvalitetsturer tilpasset voksne. Det sosiale samværet, opplevelser og trygghet er satt i fokus. Når du reiser med Solia Premium er det meste inkludert, noe som gjør din reise behagelig, forutsigbar og enkel.

NYHET!
Premiumreiser med julemarkeder.

Få opp julestemningen i europeiske storbyer som er pyntet i full juleskrud! Bli med og opplev klassiske julemarkeder i Wien, Praha eller Berlin. Dette er byer med lange julemarkedstradisjoner, og hva er vel bedre enn å komme til dekket julebord i vakre, historiske omgivelser? Du kan gjøre unna julegavehandelen, bli med på fine utflukter og besøke noen av verdens beste julemarkeder. 

BONUS: På Premiumreisen til Wien får du også med deg julemarkedet i Tsjekkias vakre hovedstad Bratislava.

Se alt som er inkludert på en Premiumreise

  • Flyreise tur-retur (fra Oslo Lufthavn, med mindre annet er oppgitt)
  • Innsjekket bagasje på flyreisen
  • Nøye utvalgte hoteller med god standard (min. 3+, de fleste er 4 stjerners eller høyere)
  • Frokost og mange middager er alltid inkludert
  • Innholdsrike utfluktspakker
  • Skandinavisktalende guider på reisemålet og på de fleste utflukter

Del webadressen via epost.