• USA

    USA

Om USA

Det er ingen tvil om at en rundreise i USA står øverst på ønskelisten til mange med reiselyst i blodet. Vi påberoper oss alle godt kjennskap til dette store landet via nyheter, filmer og bøker. Vi vet alle hvem som er president, hvor hamburgere og donuts kommer fra og hvilke stjerner som til enhver tid går på den røde løperen i Hollywood.

Men USA er så uendelig mye mer enn det vi ser i nyhetsbildet! Landet byr på storslåtte naturopplevelser, fantastiske attraksjoner, spennende storbyer – og så er jo amerikanerne så å si verdensmestere i å få deg til å føle deg velkommen.

Det er fort gjort å gape over for mye ved planleggingen av en rundreise i USA – man vil jo så gjerne se alt! For virkelig å få utbytte av amerikareisen, er det lurt å konsentrere seg om én del av dette enorme og varierte kontinentet av gangen.

For å gi deg en smak av det beste USA har å by på, har Solia satt sammen to meget innholdsrike rundreiser. Begge reisene tar deg på behagelige «road trips» til høydepunktene i henholdsvis det sydøstlige og sørvestre USA.

Rundreisen «Western Highlights» går gjennom de fire delstatene California, Arizona, Utah og Nevada i det sørvestre hjørnet av USA. På menyen står vill og vakker natur, storbyer og verdensberømte severdigheter som Grand Canyon og Las Vegas.

Rundreisen «Highlights of East and South» tar deg med til høydepunktene i det østlige USA og sørstatene. Du kan velge om du vil avslutte rundreisen med noen ekstra dager i Miami.

Del webadressen via epost.