Premium La Palma

0
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
  • Oslo Lufthavn
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Hvem reiser

Hotell og program

  • Aircondition
  • All inclusive
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

I løpet av en herlig ferieuke skal vi se og oppleve hele den kanariske øya La Palma. Her er det frodig og urørt natur, og vakker utsikt over Atlanterhavet. Utfluktene går på svingete fjellveier, gjennom øyas subtropiske vegetasjon. Landskapet er variert, med bananpalntasjer og papayadyrking nede i lavlandet, og terrasser med vindruer i det karrige landskapet sør på øya. Oppe i høyden er naturen dominert av vulkankratere, dype raviner og fossefall. En stor del av øya er dekket av velduftende laurbærskog.


Kanariøyenes vakreste by?
Hovedstaden Santa Cruz de la Palma er av mange ansett for å være Kanariøyenes vakreste by. Gamlebyen har vakre hus fra 1500-tallet med pastellfargede fasader og kanariske trebalkonger. Sjarmerende gågater leder fram til små, åpne plasser. Pås byens havpromenade, Avenida Maritima, ligger caféene side om side, og her passer det godt med en pause og titte på folkelivet. På Plaza España midt i sentrum kan du smake på Spanias beste kaffe hos Don Manuel.


La Palma Princess Resort ****+
Hotellet på premiumreisen har et meget fint bassengområde med utsikt over havet. Her finner du ikke mindre enn 10 bassenger, hvorav ett er oppvarmet i perioden 1. november - 30. april, og ett basseng har kunstig anlagt sandstrand. 

Det er god plass til alle, med mange solsenger og parasoller til hotellets gjester. Du finner alltid et basseng å ligge ved, uansett om du vil ha aktiviteter eller total fred og ro. 

Eget, lukket område med basseng for deg som vil sole deg helt uten klær. 

Stjernekikking
La Palma er kjent for sin klare stjernehimmel, og øya rommer flere stjerneobservatorier. Hit kommer astrofysikere fra hele verden for å studere stjernene og andre fenomener i verdensrommet. I løpet av uka besøker vi et av øyas mindre observatorier, og om været er klart er det mulig å prøvekikke gjennom et teleskop.


Hotelldrømmen La Palma Princess
Vi bor hele uken på den herlige ferieresorten La Palma Princess på øyas solsikre sydvestkyst, med vakker utsikt over havet. Hotellområdet har ikke mindre enn ti bassenger å velge mellom. Alt du trenger i ferien finnes på hotellet - flere restauranter, barer uteserveringer og et spa.

Du kan laste ned programmet her:  PREMIUM La Palma.pdf

Alt dette er inkludert i våre Premiumreiser til La Palma

• Flyreise t/r Oslo Lufthavn - La Palma

• 1 uke på Hotel La Palma Princess, i dobbeltrom

• All inclusive 7 dager på hotellet

• Kveldsarrangement med vinsmaking og stjernekikking

• Heldagstur til øyas høyeste fjell, med lunsj og flere stopp underveis. Lunsj inkludert

• Heldagstur til La Palmas nordside, med gåtur i laurbærskog. Lunsj inkludert

• Halvdagstur til hovedstaden Santa Cruz de La Palma

• Skandinavisk reiselederservice

 

Romtyper:

Store dobbeltrom og familierom (to rom med dør mellom "connecting doors", med to bad og to balkonger).
2-4 ordinære senger samt mulighet for 2 ekstrasenger (2 voksne og 4 barn).
Rommene er innredet i kanarisk stil og har telefon, TV, minibar (ikke inkludert). 
All inclusiv inngår for alle Solias gjester. 


Mot tillegg:

Enkeltrom, havutsikt. 

Annen info:

Menn må ha på seg langbukser under middagen. 

Kart

Fakta og vær

Fakta og vær La Palma
  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
dagtemp 20 20 21 21 22 23 25 26 26 25 23 21
nattemp 15 15 16 16 17 17 20 21 21 20 18 16
vanntemp 19 18 19 19 19 20 22 23 23 23 22 20
                         

 

 

Ankomst
Solias skandinavisktalende reiseledere ønsker deg velkommen på flyplassen på La Palma. De sørger for at gjester som har bestilt busstransport kommer fram til hotellene. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til det første hotellet i Los Cancajos og 45 minutter til hotellene i Fuencaliente. 

Billeie
Det er en god idé å leie bil og utforske La Palma på egen hånd. Øya byr på et utall spennende opplevelser. Veiene er velholdte og godt skiltet, så det er lett å kjøre bil. Vi anbefaler å leie bil samtidig som reisen bestilles, da antallet leiebiler på øya er begrenset. 

Drikkevann
Det anbefales å kjøpe vann på flasker.

Elektrisitet
Spenningen er 220 volt som i Norge, og du kan umiddelbart bruke samme kontakter som hjemme. På noen hoteller kan det likevel forekomme stikkontakter med små hull, og disse kan ikke benyttes til elektriske artikler med tykke stikker.


Strender
Det er mange fine lavasandstrender på La Palma, blant annet på østkysten i Los Cancajos og ved Puerto Naos på vestkysten. På øyas nordkyst ligger de berømte saltvannsbassengene Piscinas de la Fajana.  

Sport

Det er et stort utvalg av sportsmuligheter – spesielt vandre- og sykkellruter. Like ved Los Cancajos ligger det et sportsanlegg med olympiske svømmebassenger, tennisbaner og strandvolleybaner. Her kan man også drive med yoga.  

Telefon
Når man ringer fra Norge til et spansk nummer, skal det først tastes 00 34. Når man ringer fra La Palma til et norsk nummer, skal det først tastes 00 47.

Tidsforskjell
Der er en times forskjell mellom Norge og La Palma. Når klokken er 12 i Norge, er den 11 på La Palma.

Ut å spise
Det spanske kjøkken er en veldig positiv opplevelse og prisnivået er behagelig. Enten du ønsker okse-, lamme- eller svinekjøtt, fisk eller skalldyr, kan spanske kokker virkelig utrette mirakler.
På Kanariøyene bør man prøve de tradisjonelle små poteter med mojo-saus. Reiselederne anbefaler gjerne restauranter som lever opp til gjestenes forventninger.

En god middag med en flaske vin for to personer kommer på ca. kr 450,-. Der ligger flere gode restauranter og tapasbarer i hovedstaden Santa Cruz de la Palma og i Los Cancajos. 

Valuta
Euro. Norske penger kan veksles i bankene på La Palma. Alle internasjonale kredittkort kan benyttes. Man kan ta ut kontanter i minbanker. Banken tar et gebyr på kr. 30 - 65,- pr. gang - avhengig av korttype.

Del webadressen via epost.